As happy as I can be....

Ja jag känner mig mycket glad trots att regnet fortsätter att falla och vad kan då detta bero på?!? Jag skulle kunna tro på att det har å göra med att:

1. jag var iväg och tränade idag och det var ju underbaraste Helena som var ledare, hon kan verkligen sporra mig till att ta i det där lilla extra hela passet!
2. det snart är helg och då ska vi ju till Göteborg för att gå på liseberg och turista lite
3. konsertbiljetterna är bokade, ska bara hämta ut dem så är allt klart =)
4. klipptid är beställd, dock är det två veckor kvar, men så är det ju i semestertider. Ska bli skönt att få bort en del hår! Blir nog samma frisyr som jag klippte i vintras, trivdes så dock var jag bara för lat för att gå till frisören med jämna mellanrum och underhålla luggen.....

Nej nu ska jag nog ta och sova det är ju jobbdag i morrn igen, bara 2,5 vecka kvar nu!!!!!

                                           image55

Konsert?!?

Det verkar som att det blir av att gå på konsert nästa vecka trots allt. The Ark, Sahara Hotnights samt Bo Kaspers Orkester kommer till slottsruinen den 1 augusti och jag har tjatat om att jag vill gå sen jag fick reda på att dem skulle komma. Oskar jobbar ju trots allt inte den veckan och nu ringde Hampus och Emma i helgen och frågade om vi inte skulle ta och hänga på då =) Hoppas bara det blir av vill ju sååååå gärna!!!

Men nu är det ju den här veckan och jobbet är igång igen, bara 14 arbetsdagar kvar till semestern =) Har gått riktigt bra med försäljningen idag kom upp i den sista etappen i sommartävlingen så nu kan jag "slappa" resten av veckorna.....Känns skönt att det snart är semester och jag hoppas verkligen att det blir lite bättre väder tills vi ska ut och segla!!

Ska till sist bara berätta för er "brudar" att jag bokat in en ansiktsbehandling om några veckor för presentkortet jag fick när jag fyllde... ser verkligen framemot det för det är ju sååå skönt..... Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på OC.

                                                         image54

Något vuxet....

Idag har jag gjort något vuxet!! Jag har haft ett rådgivningssamtal på banken angående min premiepension (PPM) och omplacerat denna så att jag aktivt själv kan placera om dem och få en bättre pension. Tycker detta är något väldigt vuxet och stort, men när man hör att den här "delen" beräknas motsvara ca 30% av min pension är det klart jag att man vill försöka förvalta den på ett bra sätt där man kan få pengarna att växa. Än så länge rör det sig om väldigt lite pengar, men ju mer jag arbetar ju mer blir det ju och jag tror jag kommer vara glad då jag uppnår 65 års ålder och vet att jag hjälpt till att få en bättre pension. Måste säga att jag är glad att jag arbetar på banken där det finns så många kunniga medarbetare runt omkring mig som mycket gärna hjälper till att vägleda när det bland annat gäller pensionen =)

I morse hade vi på jobbet en härlig frukost på kattrumpan (en strand) i solskenet en timme innan vi skulle börja och kan man få en bättre start på dagen? Nej jag tror faktiskt inte det, men det känns nu att man varit igång länge... Annars så är det ju torsdag kväll och snart helg igen, vart tar veckorna vägen undrar jag?!? Har ju bara tre veckor kvar att jobba......

Nu ska jag ta tag i allt som måste göras det vill säga tvätta, plocka undan samt skicka in uppsatsen för tryck så betyget kommer in i ladock nångång. Det märks att det varit folk på besök nu i en veckas tid för jag har verkligen skjutit allt framför mig! Men idag ska det fixas iaf...... Kanske hinner med en promenad i solskenet men hoppas inte på för mycket faktiskt, får ta igen den i morrn då jag har gott om tid.

                                              image53
                
  

"Ja må jag leva....."

Då var dagen äntligen här, den dagen på året då jag blir ett år äldre =) Nu är jag ju hela 24 år gammal, eller ung kanske jag är! Dagen började med ett grattis från pojken innan jag skulle rusa iväg till jobbet..... sen blev det en del arbete och under dagen fick jag även två blombud =) ett från älsklingen (se bilden) och ett från mor och far. Det är så härlig att så lite uppmärksamhet på jobbet för att man får fina blommor *ler* Nu har jag slutat jobba och min bror har kommit och vi ska ut och käka mat på Stekhuset i kväll *mumma* Har även hunnit få två presenter, pengar av Oskar till mobilköpet och sen säsong 3 av OC från brodern =)

I helgen var det ju dags för födelsedagsfesten jag tjatat om här i bloggen och kan ju lite snabbt nämna att det var en toppenhelg med Ingela och Cissi här och festen var riktigt rolig!!! Finns en del fins citat från denna helgen såsom "Jag är här nu!", "Det där är ju Jackass-dvärgen" samt "Finns man inte på facebook, så finns man inte"........Tyvärr så kunde inte syster med pojkvän komma då hon i fredags insjuknade i feber...  Jag fick mycket fina presenter, ett presentkort på en make up-lektion på Make Upstore, ett presentkort på manikyr eller annat från Parfume Garden, ett set med en handduk och ett badlakan samt inträdet på Strand =) 

                                                  image52

Mer besök....

Nu ska det bli mer besök =) Me like! Min bror ska nämligen komma ner ett par nätter, tack vare honom slipper jag fira födelsedagen ensam.....så det blir fullt hus här nu en vecka framöver.... Cissi och Ingela fredag till måndag, Tilda och Johan lördag till söndag och så Pontus på tisdag och nån/några nätter framåt!

Har precis slutat jobbat och det är bara en dag kvar den här veckan *jippie*  och i morrn så ska det städas och fixas lite här innan gästerna kommer, sen får vi se vad vi hittar på. Jag och Ingela röstar för Thaibuffé men får se vad Cissi säger... Sen så bokade jag min mobil idag, den kommer till leverantören i början av nästa vecka så jag borde ha den inom 1-1,5 vecka =)

Nu ska jag nog beställa mig en pizza tror jag, orkar inte laga mat!

                                                        image51

Villken härlig dag.....

Det är onsdag, det vill säga snart helg, och solen skiner där ute =) Är på ett helt underbart bra humör idag, det måste nästan bero på vädret..... Har haft det väldigt lugnt på jobbet idag så vi har hunnit fixa en hel del med de utskick vi ska göra till våra kunder. Har även hunnit bestämma mig för att köpa mobilen jag nämnde ett tidigare inlägg. Känns bättre å köpa den än att ta den då jag ska förlänga abonnemanget och då får jag antagligen en ökad månadskostnad i typ 2 år.

Träffade Katja och hennes kompis Anna på lunchen, vi käkade thaibuffé och planerade vår fest litegrann. har bara ett STORT problem och det är två bålskålar, så om du sitter och trycker på ett par får du gärna säga till för vi behöver dem på lördag!!

Nu ska jag umågs med pojken en stund innan jag sen ska träffa Ida och gå ut på en powerwalk! Hoppas DU har det bra i solskenet........

                                                                              image50

Äntligen.....

.... har jag tagit mig ut på en promenad
.... har det dåliga värdet "försvunnit", solen har iaf tittat fram en hel del idag och det har inte regnat
.... har jag framkallat/beställt en jädra massa bilder vår våren/sommaren bravader
.... har jag målat färdigt skostället =)
.... har vi köpt ramar till de nya tavlorna
.... har den vissna blomman i sovrummet bytts ut
.... har vecka 28 "kommit" och det är dags för födelsedagsfest!!!!!

Nu är det nog slut på äntligen-saker som inträffat/gjort så ska nog sluta skriva för idag.....

Ny mobil!

Nu tror jag att jag hittat den mobil jag vill byta till i september då jag ska förlänga mitt abonnemang, såg den på OnOff när vi var där idag och den var skitsnygg verkligen!  Det är en SonyEricsson S500i, färgen var väl inte den bästa men modellen blev jag "kär" i. Oskar har kollat runt lite på nätet men har väl inte hittat nåt jättedåligt om den än, så får se när det är dags att byta om jag fortfarande är sugen på den och om den finns hos Telenor då =) Har letat mobil länge nu men har inte riktigt hittat nån snygg som även en är bra telefon, men det finns väl brister med alla mobiler frågan är väl bara vilka man kan tänkas leva med!

Nej ska fortsätta kolla på vänner nu sen blir det sängen, ska ju upp tidigt i morrn igen!!!

                                                         image49

Vuxenpoäng?

Det måste nästan vara så att jag samlat på mig några vuxenpoäng ytterligare idag då jag ska göra rent ugnen!! Detta brukar endast göras av mig i samband med flytt men nu inser jag att den är så skititg att jag måste ta och göra det idag =) Det är väl visserligen bra sysselsättning då regnet bara öser ner som vanligt här i kalmar *suck* Vi ska dock ta en tripp till IKEA först innan jag drar på mig städ-outfiten. Skulle behöva köpa två ramar till våra nya tavlor så att väggarna i vardagsrummet inte ser så kala ut, men vet inte riktigt om vi har råd den här månaden =( Får nog se hur mycket pengar som kommer gå åt nästa helg först innan vi kan köpa på oss en massa "dyrare" saker......

                                                   image46

Oväntat möte!

Har precis varit på stan och när jag och Oskar kommer ut från Glassbaren och ska gå ner mot hamnen möter jag nån som jag så väl känner igen.... Det var ju Mattie från USA, eller ja hon är ju från sverige men vi träffades i USA där hon var aupair i "min" familj innan jag kom =)  Hur stor känns världen då, när vi är på stan i Kalmar samtidigt då hon till vardags bor i Stockholm! Var roligt att se henne och man blir lite vemodig och det är synd att det inte blev så bra uppslutning på återträffen Carina fixade för några år sen. Längtar verkligen tillbaka till USA och det första jag skulle göra om jag skulle vinna en massa pengar är att göra en roadtrip i USA och självklart hälsa på mina "bebisar", som förövrigt verkligen inte är några bebisar längre......

                                                                     image45

Idag har jag gjort allt det där jag igår skrev att jag borde göra =) Det är nystädat och första målningen på datahyllan är gjord... Mycket duktig känner jag mig faktiskt, nu förtjänar jag att gå på bio ikväll *hahaha*

Äntligen helg....

Då var det ju fredag IGEN! Tycker veckorna går sjukt fort ju, snart är det slut på sommaren och solan drar igång igen.... Värdet r tråkigt där ute och jag är ensam hemma i kväll eftersom oskar jobbar så vad ska jag ta och hitta på?!? Finns en hel del som skulle behöva göras den här helgen:
1. Städa
2. Måla skohylla samt datahylla
3. Diska

Men det är ju inte så jätteroligt så tror det blir en liten OC-kväll ikväll faktiskt, sen i morn ska vi gå på Oceans Thirteen.... hoppas värdet blir bättre på söndag så vi iaf kan lämna lägenheten och kanske till och med kunna sola lite!

Åhhh nu är det ju bara en vecka kvar till Ingela och Cissi kommer hit =) längtar sååå mycket ska bli så roligt å få lite besök igen, sen på lördag (nästa vecka) så kommer ju även syster med pojkvän ska oxå bli riktigt roligt!!!!!! Ska ta det lugnt den här helgen så jag kan festa järnet nästa helg *ler*

Förresten satt å kollade bostadsläget i Stockholm igår och det ser fan inte allt för hopplöst ut *glad* Det fanns några lägenheter i det området vi faktiskt skulle kunna tänka oss och med oskars bostadskötid såg det ut som vi till och med har chans att få nån.... hoppas bara det ser likadant ut då vi ska flytta nästa vår =)

                                      image44

Födelsedagsfestplanering....

Nu har Katja just varit här en stund och vi har pratat lite om festen nästa helg.....Vi kom fram till att bjuda på bål samt tilltugg, vi har förfesten hemma hos henne på Öland (tar 17.05 bussen från Kalmar) och sen går vi ut på Strand =) Det är till och med live band, eller ja band och band Anderas Johnsson kommer då.....
Ska bli riktigt skoj med besök, till och med Cissi kommer *jippie* Har bara tagit henne tre år att ta sig hit men nu ska det äntligen bli verkligenhet! Ser verkligen framemot nästa helg =)

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sista jag skrev, har uppnått etapp två i tävlingen på jobbet så snart är jag två biobiljetter rikare (igen)..... Ska ta med mig älsklingen på bio i helgen tänkte jag!

Nej orkar inte skriva mer, ska slappa i soffan!

                                      image41

Kändiskåt???

Kom nyss från MAXI oxh där såg man ju en kändis,måste bara komma på i vilken film/serie jag sett henne....åhhh blir tokig ser henne framför mig men kommer inte på nå film jag sett henne i!!! Nej nu står det ju bara helt stilla, återkommer när jag kommit på det =)

Nu har jag kommit på vem hon är =) Har suttit här med namn som Anna eller Jennifer men kunde inte alls placera i vilket program och sen slutade det med att jag kom på att det var skilda världar och där hette hon tydligen Jennifer och så heter hon Anna (Eklund) i verkligheten. Så jag var ju inte så långt ifrån iaf =)

                                                        image40

I Appladalen i Värnamo....



Hemkommen från en helt underbart roligt helg i Värnamo =) Katja, jag och Sara begav oss från kalmar runt 3 tiden i lördags för att under en kväll umgås i goda vänners lag och gå ut på Sigges loge. Vi blev dock två färre än vad vi trodde men vi sju som var där hade iaf riktigt skoj!!! Jossan hade lagat en massa god mat som vi käkade innan det var dags att ta bussen ut i skogen *ler* Alla var glad och fulla och mycket nöjda med kvällen förutom att bussen inte kom när en skulle utan vi fick stå där i skogen och vänta typ 45 minuter *suck* Men men vi var (nästan) glada ändå.. och tjejer "jag är fit och jag har stor kuk" eller vad säger ni =)

Söndagen spenderades i sängen till typ 12, sen orkade vi faktiskt pallra oss i väg till Appladalen för att fika lite! Det var en bit och gå men det var så skönt att vara ute i friska luften.......

Nu håller jag på med maten här sen ska jag pallra mig iväg till MAXI för att handla veckans mat! Oskar har börjat jobba nu så jag är ensam om kvällarna.......får nog bli några avsnitt Vänner senare =)

Sist vill jag bara säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till Jossan som fyller år idag!

RSS 2.0