Men det är ju han....

Slog på tvn och det visades en repris av PLUS som gick tidigare i veckan och vem står inte där å försvarar en tandläkarpatient som i ärendet ansåg sig fått betala för mycket för behandlingar som utförts, jo "min" tandläkare Erik Bjurström som lagade mina tänder då jag slog ut dem i Kalmar. Tror ni att jag blev märkta förvånad att nån jag "känner" stod där i TV? Kan förövrigt tillägga att jag INTE gillar honom, på grund av honom har jag nu fått tandläkarskräck *morr*

Fredag, vilket innebär sista semesterdagen och den har spenderats på Luxury Nails (var dags å lägga på ny förstärkning) och Ikea (många bra saker för att få lägenheten ett steg närmare färdig), jag har även hunnit få besök av bror min och Erik som för tillfället är på Öl- å whiskeymässa i Nacka. De båda gossarna ska sova här inatt så ikväll tänkte jag bara ha en lugn hemmakväll med en massa fix som behövs för att kunna ha gäster. Det ska sättas upp mörkläggningsgardiner för just nu har jag bara det i sovrummet å hela vardagsrummet är väldigt ljus på morgonen å det funkar ju inte om man vill sova längre än till kl 7 =) Ska även sätta upp nya gardiner i sovrummet, hoppas det ser bra ut när de kommer upp!

Ja just det ja, ska ju berätta om vår Rigaresa. Resorna över havet var rejält blåsiga, vilket resluterade i att jag fick gå å lägga mig väldigt tidigt första kvällen för att inte bli alltför sjösjuk =( Som tur var kände jag mig fräsch när vi kom fram så vi kunde gå iland och slå ihjäl fem-sex timmar i staden. Vi åkte spårvagn, gick omkring i shoppingcenter, strosade runt i gamla stan samt lunchade på Friday's eller ja vi drack även till lunchen... avnjöt en helt underbart god Strawberry margaritha samt en glassdrink med mintsmak *mmmm*. På vägen tillbaka till Stockholm såg vi till å dricka lite alkohol innan vi kom ut på öppet hav så jag skulle slippa känna sjösjukan och jag måste säga att vi gjorde ett jävla bra jobb =) Vi var på diskot, spelade på pokermaskinerna samt försökte oss på Black jack.. inget gick väl nå vidare bra, men fan vad roligt vi hade! Tack söt för en helt underbart skön å behövlig resa <3

Nej kanske dax å ta tag i gardinerna så de kommer upp nångång... måste även bege mig till förrådet för å ta fram luftmadrassen. Ha en underbar helg för det tänker jag ha tillsammans med brorsan =) Avslutar med en bild på syskonen Jönsson som btw är tagen förra julen och nu fick jag en enorm längtat till å fira jul tillsammans med min underbara familj.




Morgonpromenad

Jag kan inte minnas senast jag gick en morgonpromenad, måste varit i Nacka, men nu är det äntligen gjort. Tycker inte det finns många saker som ger en så bra start på dagen som en promenad innan frukost. När jag vaknade så tidigt som halv 9 tyckte jag inte det fanns mycket till val för jag skulle ju ändå nångång under dagen tänkt gå ut och gå. Efter en lugn stund i soffan tog jag på mig promenadkläderna och begav mig i riktning mot Gullmarsplan. Efter mycket sol, många backar å ett antal låtar på mobilen var det en väldigt svettig Jossan som återkom till Midsommarkransen och nu efter en välförtjänst dusch var det en mycket härlig två timmarspromenad. Klockan är ju typ 12 och motionen är redan avklarad, det enda som är kvar på "to do"-listan är ett besök på Coop, ett telefonsamtal till min otroligt duktige vän Cissi (som håller på å slutar röka och klarat sig i lite över en vecka) samt laga middag till mig å Katja som ska ha myskväll ikväll. Måste erkänna att jag är väldigt nöjd med dagens innehåll!

Ha en underbar söndag och njut verkligen av sommarvärmen vi har utanför fönstret!


Semester (igen)

Nu är semesterveckan påbörjad och kunde inte haft en bättre start. Igår efter jobbet möttes familjen Abedini (med respektive) upp på restaurang Faros på söder för att avnjuta en god grekisk middag. Målet med kvällen var biograf Viktoria där det var dags för premiären av Flickan som lekte med elden, den andra delen i triologin av Stieg Larsson. Tyckte det var en väldigt bra film, men den första var bättre och några av scenerna ansåg jag var för mesiga i jämförelse med boken. Det blev en sen kväll så jag och Amir somna väldigt gott när vi väl kom hem. I morse vaknade vi vid 9-tiden vilket var perfekt för då hann vi ha en lugn morgon innan det var dags å träna. Det var Amirs första bodypumppass i morse och precis som jag trodde tyckte han att det var jobbigt. Han tränar normalt mest styrketräning och eftersom det här mer är uthållighet blir det genast jobbigare, men han gillade det och är beredd att följa med mig fler gånger =)

Nu väntar jag på att mamma, pappa och mormor ska komma och plocka upp mig för vi ska åka ut till Vallentuna och firan min kusin som igår fyllde 15 år. Blir nog kvar större delen av kvällen och sen väntar sängen för min del. I morrn blir det bara träning å söndagshäng med Katja här hemma. Uppdaterar er mer sen var som händer under semesterveckan, men 2dagars kryssningen till Riga vet ni ju redan om =)


Uttråkad!!!

Kan nån försöka få min kropp att förstå att det är helt okej att inte ha något speciellt att göra för några timmar?!? jag har alltså varit hemma sen halv sex och inte gjort mer än å tvättat, lagat mat å pratat i telefon och jag känner mig sååååå uttråkad. Jag skulle ha tagit en promme med Katja, men hon kände sig tyvärr inte helt frisk så den uteblev och jag orkade inte gå ut å gå själv i ett mycket regnsjukt Stockholm. Vet att jag bara har mig själv å skylla för jag hade ju kunnat dra iväg till SATS å gjort av med lite energi, men men nu sitter jag här å känner att jag typ ingenting gjort idag!

Nu är det iaf dags å kolla Gossip Girl sen ska jag packa ihop grejerna till i morrn och sen väntar väl sängen antar jag! I morrn blir det jobb, träff med andra kontor i regionen mellan kl 17-20, sen massa mys med den bästaste, som jag förövrigt bokat kryssning till Riga med så på tisdag drar vi.


Måndag, som vanligt!

Idag har jag knappt förstått att det varit arbetsdag för tyckte jag lagom kom dit när det var dags att gå hem, och då har jag ändå jobbat sent. Klockan är läggdags egentligen, men är riktigt pigg och det måste nästan bero på min kvällsträning, det är inget för mig att träna så man är hemma vid 21. Nu var inte meningen att jag skulle skriva om min dag utan om hur helgen varit.

Fredagen avslutades med ett träningspass på SATS och sen massa mys i soffan hos Amir innan vi båda vid 22-22.30 somnade i soffan (är det så det ska vara). Eftersom vi somnade så tidigt på fredagen vaknade vi ju självklart tidigt på lördagen och innan jag drog iväg å tränade vid halv 12 hann jag byta lakan i sängen, skärna grönsaker/fixa dipp, städa badrum å påbörja städning av köket, samtligt höll Amir å hans pappa på å sätta upp en tavellist å en tavla. Eftermiddagen innehöll en powernap å fix inför det kommande partyt, det var nämligen dags för större delar av 3219 (jobbet) å komma på föris innan en utgång väntade. Det blev en väldigt lyckad fest och efter mycket om och men hamnade vi på Collage och dansade natten lång. När jag sedan vaknade på söndagen vid halv 1 (eller egentligen blev väckt) kunde jag snabbt erinra mig om vad som hänt dagen innan, huvudet dunkade ganska rejält, vilket som tur var kunde botas med lite cola å nån timme i sängen. Helgen avslutades sedan med några avsnitt Sex and the City hos Sara =)

Tackar alla för en rolig lördagskväll och nu är det dags för ny vecka innan en innehållsrik, men betydligt lugnare helg väntar!


Oj nu händer det =)

Är hemlighetsfull än så länge, men det verkar vara nåt på gång iaf! Ni kan väl iaf hålla tummarna för att det ska gå som jag vill....... dags å jobba vidare!


Åhhhhhh

Nu under Idol var det några som sjöng favoritlåten, Hallelujah, visserligen inte alltför vackert alla gånger, men det fick mig å lyssna på den version som jag på senare tid börjat gilla väldigt mycket. Nu är jag inte sådär hightech så jag kan få in youtubeklippen i bloggen så ni får leva med länken =)

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

KÄRLEK <3


Slappdag!

Efter en natt med alldeles för få timmars sömn kände jag inte alls för att träna när arbetsdagen var slut och därför sitter jag nu här hemma i soffan och samlar kraft för att orka laga mat. Idag är det kyckling Paeng som står på menyn och det kanske är dags å ta tag i det innan det blir för sent. Innan det är dags å sova för kvällen måste jag skriva ihop ett brev som ska skickas till säljaren av min lägenhet, det är äntligen dags att få igång processen, uppdaterar er senare hur det går, om det måste gå så långt som till domstol eller inte.

Nej matlagningen väntar......


Smidigare?!

Jippie, för första gången sen denna höstens träning drog igång börjar jag känna resultat. Idag på pumpen kunde jag känna att jag var lite smidigare å lederna var aningens mjukare än vad det tidigare varit, det måste väl vara ett tecken på att träningen börjat ge resultat, eller?!? Tyckte även mig kunna känna att jag orkade lite mer på vissa av muskelgrupperna =)

Ikväll har jag suttit å tittat igenom min kalender och oj vad det har planerats in roliga grejer. September kommer bjuda på party med bästaste arbetskollegorna, besök hos moster med familj, semester samt premiär på "Flickan som lekte med elden" tillsammans med Amir och hans familj. I oktober blir det istället en helg med mamma och pappa här i Sthlm samt knytis på jobbet för att sedan i november överleva höst/vintermörkret genom att besöka Cirkus för att se såväl "Thriller" som "Cats", åka en helg till Malmö med de underbara Kalmarvänner och så ska jag och Amir till Örebro å hälsa på syster med sambo en helg...... Fullspäckat, men samtidigt plats för fler roliga saker samt några spontanthelger oxå.

Sitter å kollar på Sweet home Alabama som går på tv å väntar på Amir, tror jag ska packa väskan och sen lägga mig i soffan å vänta (eller sova)!


Tisdag...

Två arbetsdagar är redan över och om det ska fortsätta i detta tempo kommer det ju snart vara helg igen *me like* Har haft en helt okej arbetsvecka hittills och det märks såååå stor skillnad nu när vi stänger kl 16 istället för kl 18, väldigt mycket piggare å gör ett bättre jobb de timmar vi väl har öppet! Jaja nog prat om jobbet, sitter här å bloggar nu iväntan på att ta cykeln till SATS för det är ju dags för ytterligare ett träningspass. Känner mig inte alls taggad idag, men vet av egen erfarenhet att man mår sååå mycket bättre efteråt så därför ska jag se till å pallra mig iväg snart. Ikväll är det bodypump som står på schemat, i morrn blir det ett steppass å sen får det blir bodypump på torsdag igen. Skönt att ladda med mycket träning i veckan för helgen som kommer sägs innehålla en del alkohol.... AW på fredag och fest + utgång med kollegorna på lördag, kommer bli en mycket lyckad helg!!! På lördag ska jag även väg å fixa naglarna igen, fan vad man märker att de växer fort nu när man har förstärkning... det är ju inte klokt!!!

Nej nu måste jag se till att jag har ordning på skor, vattenflaska, stämpelkort å träningskortet.... see you later!


Kräftskiva!

Ikväll är det årets första och antagligen sista kräftskiva!!! Jag är inte så förtjust i kräftor så att jag känner att jag måste äta det flera gånger per säsong, men det är trots allt bra gott =) Det är Katja å Lina som är kvällens värdar och vi blir ett litet gäng på åtta personer som tillsammans med kräftorna ska få avnjuta västerbottenpaj, sallad, ost å kex med tillbehör samt snacks. Jag har inte planerat en vild skiva utan tar med mig några välkylda brezzers som jag ska njuta av under kvällen, måste vara pigg i morrn kl 11 då jag och Amir ska prova "shape" på SATS.

Ha en trevlig lördagskväll!


Min sommar/höst i bilder

Var som bekant väldigt dålig med å blogga under ett par månader så slänger upp lite bilder istället så ni får se lite hur jag haft det.


"Nu är det fredagsmys..."

Ja nu är det fredag och jag ligger här i min soffa helt själv, vilket är sååå skönt. Nu kanske ni tror jag blivit sjuk som tycker om å vara själv, men det är alltför sällan som jag har en ensam kväll när det är helg så därför var denna inplanerad till lite egen tid i lugn å ro för att bara göra ingenting =) Jag har redan hunnit handla en massa på Coop och meningen var att jag även skulle städa, men får se om jag inte gör det i morrn förmiddag innan det är dags å träna. När jag var å handlade hittade lite billiga filmer så jag funderar på om jag inte ska laga mat, dusche och sen sätta mig och titta på "Inte utan min dotter", tror aldrig jag sett hela filmen (fast å andra sidan säg vilka filmer jag har sett eftertexterna på?!), men har ju hört att den ska vara bra. Meningen med kvällen var även att hinna skriva ihop en jobbansökan på engelska :S det känns inte jätteupphetsande även om jag är mycket intresserad av tjänsten.

Helgen i övrigt bjuder på träning gånger två, kräftskiva hos Katja och förhoppningsvis lite mys med Amir. Appropå träningen så har det gått väldigt bra att komma igång med den, har varit på SATS fem gånger hittills sedan förra måndagen och det blir som sagt två gånger till innan veckan är slut. Jag har ju faktiskt oxå sprungit Tjejmilen så legat på latsidan bör man inte anklaga mig för =) Tjejmiljen detta året var betydligt jobbigare än förra och usch vad låååång milen kändes, tror det beror på att man hade en liten aning om hur banan var. Känner mig visserligen nöjd att jag tog mig i mål även om det var fyra minuter längre än förra året istället för den där minuten kortare som jag hade hoppats på! Något jag även känner mig nöjd med är mitt godisförbud, det har gått över förväntan och det var bara när mensen var på ingång som det upplevdes som riktigt jobbigt. En dag gav jag efter för suget och unnade mig en glass, vilken visade sig vara riktigt äcklig å alldeles för söt i längden så det kanske är ett tecken på att min avväjning har gett effekt?!?

Nej jag måste väl ta och laga mat nu, men kommer jag orka det?!? Kanske slänger i mig en knäckemacka med ost istället.


RSS 2.0