Grillpremiär!

Då var det gjort! Årets första grillning =) Marinerad ryggbiff, egengjord klyftpotatis, tzatziki och sallad kan det blir bättre?!? Emma och Hampus var här i går så det blev god mat, kladdkaka till efterrätt och så lite cider/öl/drinkar på det innan vi vid halv 12 drog oss mot Pipes of Scotland. Var väldigt lugnt där och vi var ganska trötta så avnjöt en öl innan vi gick hemåt runt 1-tiden. En mycket lyckad kväll och roligt å höra hur Emma haft till Italien.

Nu är det dock ny dag och nya händelser. Har äntligen gjort klart statistikarbetetet så om tentan gick vägen, vilket jag tror den gjorde, har jag äntligen den kursen bakom mig =) Har vidare även hunnit med att titta på föreläsningen angående sista temat i växjökursen.... sen en "massa" tvättande inför måndagens intervju. Nu ska jag snart hyra film med Jossan så blir det lite tacopaj och en lugn kväll framför tvn. Skulle iväg på inflyttningsfest, men den har blivit inställd så passar på att ta det lugnt eftersom jag ska sitta på bussen till Stockholm i sex timmar i morrn och det är ingen höjdare i bakfullt tillstånd vill jag lova.

Ha en trevlig lördagskväll!
image101

Skatteåterbäringen är här =)

Eller ja i juni kommer den ju rent fysiskt, men redan nu glädjs jag åt att veta att det trillar in 10 000 på kontot runt midsommar =) kan komma bra till pass vid flytt. Vidare glädjs jag åt att jag klarade beskattningsrättstentan som jag inte trodde jag skulle klara. Normalt finns det ju alltid ett litet hopp inombords även om tentorna går dåligt, men i detta fall var hoppet helt dött och därför var det en sjukt bra överraskning. Nu slipper jag ju tentan den 7e juni så kommer kunna åka bil hem med pappa efter examen och hinner hem till systers födelsedag gör jag oxå. Hoppas jag... för de ändringar vi har på uppsatsen borde vi hinna göra på onsdagen den 4e =) Ja jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna denna "braiga" dag, men just nu känns en heldag på biblan i morrn med statistik inte alls lika jobbig. Har ju även varit på boxpass med Martina och det är ju sååå roligt, men jobbigt =)

Är alltså på väldigt bra humör nu =) Känns lite som att allt går som jag vill, förutom växjökursen då förstås, men den lilla komplettering som kommer bli aktuell hoppas jag vi kommer lösa snabbt och effektivt =) Nu ska jag bege mig mot duschen sen ska jag lägga mig i soffan som en säck potatis.

image100

Två på en gång....

Ibland har man ju tur eller vad man nu ska kalla det. Ska på två intervjuer i Stockholm på måndag =) Båda är för kundtjänst på Nordea och båda kontoren ligger inne i stan. Drar upp mot huvudstaden på söndag förmiddag och spenderar sen natten hos Katja. Lite nervös är jag nog redan, men har ju en del att bekymra mig om innan det är måndag....typ statistiktentan på fredag! Vissa delar känns "bra" medan andra känns helt hopplösa, men hoppas verkligen att det ska hinna reda upp sig till tentan. Ska snart dra mig mot biblan iaf ihop att få en massa gjort idag innan jag och Martina ska på boxen ikväll =) Har saknat det och nu när Martina är friskismedlem kunde jag "lura" dit henne! Kommer nog ha sån träningsvärk i morrn att jag inte kommer kunna göra några uppgifter...

Nej hinner inte skriva mer nu om jag ska komma iväg till biblan nångång..... Men wish me luck på måndag =)

image99

Vilken påsk!

Ja ,då var nästan påskafton över för detta år. Kan verkligen inte klaga på dagen, då den innehöll påskägg med biljett till musikalen My fair lady i september, en promenad med mamma, lite shopping (jeans och en skjorta) samt en massa god mat och gott sällskap! Känns skönt att inte vara ute å festa utan att jag kommer vakna i skaplig tid, må bra och vara "pigg" för plugg. Snart är det dock dags att sova för är helt slut..... Hur kan man bli så trött av att egentligen inte göra nåt?!?

I går var jag och Ingela hos Madde med familj och hade väldigt trevligt.... alltid lika skönt å bara sitta och sancka och glo på tv. Sen är ju Dylan så gudomligt söt och snäll oxå =) Det är ju så man blir bra sugen på en liten, men det blir ju inte av än på några år!

Nu ska jag dra mig mot sängen..... hörs nog snart igen =)

image98

Home sweet home.....

Efter fem timmar i bilen kom vi, Ingela och jag, äntligen fram till vår slutdestination, Köping! Alltid lika härligt att rulla in i staden och veta att man för några dagar ska bli lite bortskämd när det gäller både mat och kärlek. Dock sitter jag här framför datorn redan och ska ta tag i veckans kunskapstest i statistiken. Fattar inte varför jag vaknar så tidigt...07.10 vaknade jag och var pigg! Det är visserligen bra när det gäller mitt pluggande då jag på förmiddagen är som mest produktiv.....och så hinenr jag ju med en kort promenad på eftermiddagen innan det är dags för middag och sen ska vi göra ett besök hos Madde med familj.

Nej nu blir det plugg av...... Hoppas ni får många påskägg förresten! har redan fått ett av min bror och som tur var innehöll det inte godis utan pengar. Tror jag kommer äta tillräckligt med godis ändå denna helg.

image97

Påsken närmar sig....

Ja då bär det av hem till Köping igen då. Ska spendera påsken hos mor och far, med massa god mat och trevligt sällskap. Helgen kommer visserligen innebära mycket tentaplugg inför nästa veckas tenta, men det är skönt att iaf få komma hemåt lite. Hoppas bara att jag har en självdisiplin jag måste ha för att detta ska gå vägen! Hoppas även att hinna träffa lite vänner och inte bara sitta med näsan i böckerna, ska även hinna träffa en eventuell framtida hyresvärd i hopp om att det där andra handskontraktet verkligen blir vårt.

Nu är jag helt slut i huvet efter en hel dags pluggande så ska pallra mig neråt Pressbyrån för å skicka tillbaka en massa HMkläder..... Önskar er alla en GLAD PÅSK och en härlig ledighet!
image96

Det blir nog bra tillslut!

Har idag suttit och sökt sommarkurser om det är så att det skulle skita sig med jobb. Hittade faktiskt riktigt bra distanskurser till slut så är mycket nöjd med hur sommaren kommer se även om den skulle bli jobblös. Det bästa med distanskurserna är ju att jag kan "bo" var jag vill när jag utan att behöva tänka på att behöva gå i skolan och kan ju ligga på beachen och plugga om det skulle visa sig bli en varm sommar iår =) Hahaha det är nästan så jag hellre önskar att vara jobblös till augusti.....

Sitter nu här och är tröttare än tröttast. Var ute med tjejerna på jobbet igår och som vanligt när vi väl drar ihop nåt så har vi ju riktigt roligt. Känns lite tråkigt att behöva lämna banken faktiskt för jag trivs ju så himla bra där, men men ska väl inte bli svårt att trivas nån annanstans heller hoppas jag. Nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva så lägger nog ner detta för idag....Händer ju inte så mycket roligt i mit liv just nu ändå som är värt att skriva om!

image95

Då är vi igång igen!

Onsdagen är "snart" slut och vi är i full gång med nästa tema i kursen. Gör ju inget annat än å skriver teorier, empiri, analys och slutsats nu förtiden =) Alltid lika skönt när man kommit igång och eftersom det denna vecka "försvann" en dag på grund av seminarie i Växjö känns det extra skönt att första sidorna är skrivna. Hoppas bara nu att det blir intervju på Nordea i morrn så vi har någon empiri att arbeta med... förra gången fick vi bara svaren via mail och väldigt sent så det försvårade hela processen. Det känns även extra skönt att det nu bara är två teman kvar utav fem, det vill säga att hälften är gjord!
Dock börjar väl paniken inför uppsatsen tränga sig på då vi igår hade första mötet med vår handledare där han bara lite kort gick igenom inledningdsfasen av uppsatsen. Vi kommer under någon veckas tid skriva uppsats parallellt med sista "mini-uppsatsen" i växjö så det är likabra att redan nu fundera lite mer om det ämne vi i dagsläget är inriktade på. Vi hittade ju iaf några böcker på biblan idag =)

Laddar väl mest inför helgen annars, då det på fredag blir middag och party med tjejerna på jobbet och sen blir det statistikplugg resten av helgen..har jag, på senaste tiden, berättat vilket underbart liv jag tycker jag har just nu =) Det värsta är ju att det är självförvållat då man var ung och lat för tre år sen och sen dess inte tagit tag i problemet! Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags för å laga middag och sen pallra sig iväg till Friskis...... Take care!

image94

69-årsfest!

Ja då var det dags att ikväll gå på 69-årsfesten som jag väntat på såååå länge. Det ska firas en 25-åring, en 24-åring samt en 20-åring ikväll med trerättersmiddag och sedan party och utgång. Hittade som tur var en ny klänning igår och den kommer även passa bra till examen i juni. Sitter nu här och orkar inte ta tag i frisyr eller sminkning, samtidigt som jag kommer bli trött på mig själv om jag kommer få stressa ihjäl mig för å bli färdig innan Tessan kommer förbi på en fördrink. Borde alltså ta tag i detta nu!!!! Har iaf satt på partymusiken så snart tror jag att jag kommer komma igång.

Hinner ju inte skriva mer nu, så får väl ta tag i alla måsten =)

Älskade helg...

Solen skiner ute och inte ett moln så långt ögat kan nå. Kan vakna upp till något bättre?!? Ska ut på morgonpormenad med Jossan om ca 45 minuter och det kommer bli en riktigt bra start på dagen, känner jag på mig. Sen är det ju även fredag vilken innebär att helgen "står runt hörnet". Vi har bara lite kvar att göra på vår rapport innan den ska skickas in och sen är det helg!!! Eller ja för min del måste det ju visserligen pluggas lite statistik och göras en dugga innan måndag, men det ska jag väl överleva å göra. Annars så ska jag till frissan idag och klippa och färga, ska bli skönt å bli av med utväxten, ska även försöka hitta nån klänning till morgondagens 25-årsmiddag/fest. Sen blir det en mycket lugn fredagkväll i hemmets lugna vrå...

Hoppas ni njuter av fredagen och helgen lika mycket som jag ska göra!
image93

RSS 2.0