Snart påsk....

Redan onsdag i morrn och det känns som det snart är helg igen =) Veckan kommer nog gå fort och nästa vecka går ännu fortare eftersom vi är lediga på fredag och jobbar halvdag på torsdag. Påsken kommer spenderas hemma i Köping och det kommer bli allt från påskmiddag med mormor till party på Hantis med Ingela. Ser fram emot några dagar ledig och jag har till och med tagit ledigt tisdag och onsdag efter påsk så jag får nästan en vecka ledigt =) Hade inte tänkt gör nåt speciellt när jag kommit tillbaka från Köping, men så kom jag på idag att det är dags å färga om håret så passar på å göra det när jag ändå är ledig. Ytterligare en sak jag ska göra då är å gå till vårdcentralen å äntligen kolla upp några av mina leverfläckar, jag har blivit lovad sällskap utomlands i höst om detta görs innan majmånad nu är det bara hoppas att personen håller sitt löfte *ler* I så fall blir det både Grekland å Turkiet innan året är slut. Det bästa av allt är att min Greklandsresa finansieras till 100 procent av skatteåterbäringen så jag behöver bara spara till Turkietresan =)

Efter jobbet idag skulle jag ha tränat, men kände mig så seg att jag struntade i det. Nu sitter jag i soffan och har påbörjat kvällens OC-maraton, synd bara att Kalmargänget som brukade ha maraton med mig inte finns vid min sida =( Saknar verkligen våra kväller innehållande några avsnitt OC samt någon god efterrätt i stil med blåbärspaj, kladdkana, ananaspaj, cheesecake eller något annat gott. Nej nu borde jag pausa detta avsnitt för å ringa Birka, för vi (ett gäng från jobbet) ska nämligen åka på kryssning och det börjar bli högtid att boka. Ha en fortsatt trevlig kväll..... detta blir förresten sista inlägget i mars för i morrn är det april och då är det tamefan vår, LYCKA!


Frånvaro, kan det blir närvaro?!

Tror helt enkelt att ni får stå ut med att bloggen uppdateras sällan. Jag känner inte att jag har tid att skriva här så ofta som jag tidigare gjort och när jag väl har tid känner jag ingen motivation och därför uteblir uppdatering efter uppdatering. Idag ska jag försöka mig på en lång å innehållsrik uppdatering som kompensation för min långa tystnad.

Sist jag skrev här väntade jag besök från Tessan, min underbaraste vän som tyvärr bor 40 mil ifrån mig. Hon flög i alla fall hit på fredagen och vi inledde helgen med mat, vin och chips hemma hos mig tillsammans med Katja. Det känns så skönt när vi efter flera veckor ifrån varandra, kan umgås som om det var igår vi sågs sist. Hur som helst, kom vi till slut i säng och lördagen spenderades på stan för att shoppa till oss själva, men även hitta en födelsedagspresent till Ida. Vi åkte sedan hem till mig för att snygga till oss inför födelsedagsfesten som väntade hos Ida och Abbe i Bagis. Kvällen var lång, men mycket mycket rolig och till slut vid 5-tiden kunde vi insomna i min lägenhet. Jag tror inte att jag behöver berätta för er att vi var mycket sega när söndagen kom, men vi orkade ändå ta oss inåt stan för att luncha på Burger King innan hennes flyg till Kalmar skulle avgå.  Ytterligare en vecka var slut!



Nu är det söndag igen och fattar inte att veckan redan är slut. Denna vecka har jag faktiskt tränat ganska mycket och sen har jag självklart jobbat en del. I onsdags hade vi "träningskväll" på jobbet, vilket innebar att vi i kundtjänst jobbade till 20.30 för att i praktiken öva på olika kundsituationer. Vi hade lite rollspel och genom att lyssna och iakta andra lärde vi oss nya "trix" för att bemöta kunderna på rätt sätt. Till slut blev det fredag (även denna vecka) och på schemat stod AW med Ingela, Gunsan och deras jobbarkompisar. En jättetrevlig kväll med ganska mycket alkohol, trots mitt löfte om en lugn kväll *ler* Jag tyckte dock jag var väldigt duktig som orkade upp i går å köra ett 45 minuters spinningpass, cred till mig! Igår kväll väntade en mysig middag i Vasastan följt av några drinkar på en närliggande bar i mycket trevligt sällskap, tackar för den kvällen! Jag måste bara berätta en sak om restaurangen där vi var, när man bokar bord vill de veta namnet på gästerna för att man får en egen handduk på toan, så coolt! Idag har jag bara tagit det lugnt, cyklat till Solna centrum, äntligen tagit mig tid att sola och håller nu på å tvättar. Laddar även för en ny vecka gällande både jobb å träning och sen väntar en helg då min och Saras resa till Grekland antagligen kommer bokas, självklart kommer helgen även innehålla fest och utgång =) I veckan måste jag oxå se till å fixa en födelsedagspresent, hur ska detta gå?!? Tror jag vet vad jag ska köpa, men är inte säker till 100 procent samtidigt som jag inte riktigt vet när jag ska hinna fixa den.

Besök hela helgen!

Jag har nog kommit in i en lite försenad vinterdepression för jag har verkligen inte haft ork, lust eller energi att uppdatera bloggen. Jag har även märkt av dessa problem när det gäller träningen å jobbet, men hoppas på en nytändning snart eftersom solen börjat lysa i det kalla vintersverige vi av någon konstig anledning bor i. Nog pratat om detta =) jag har ikväll städat min lägenhet för i morrn för jag nämligen celebert besök från kalmar, Tessan kommer till stan! Hon ska bo hos mig i helgen och på lördag ska vi festa loss hos Ida som fyller år. Åhhh är verkligen superglad för att hon bestämde sig för att komma för vi har såååå mycket att ta igen eftersom det hänt massor i våra liv sen sist. Detta kommer bli en helg att minnas!

Nej nu får det vara nog med uppdatering, ska iaf komma ihåg å ta kort i helgen som sen kommer ut på facebook =)


Final!

Ikväll blir det Schlageryra på Ambassadeur =) Vi är ett gäng från jobbet som ikväll ska kolla på melodifestivalen på storbildstv samtidigt som vi avnjuter en buffé och några glas vin. Tanken är även att vi ska dansa natten lång och kan tänka mig att det kommer bli till en del schalgerlåtar. Jag är laddad som fan och trots utgång igår å ett lite segt huvud ser jag fram emot att få inta lite vin i underbara vänners sällskap. Tyvärr är det bara ett problem och det är vad sjutton jag ska ha på mig!?! Håller som tur är på å tvättar nu så jag kommer ha allting rent, det vill säga jag har många valmöjligheter. Kanske ska delge er vilka jag hoppas vinner ikväll och som bilden nedan skvallrar om är det Alcazar, I love deras låt.

Jag har ju för sjutton haft inflyttningsfest oxå som jag glömt berätta om. Det blev en mycket lyckad tillställning som resulterade i att stora delar av gänget gick ut och dansade på White room. Var roligt att så många kunde komma, men sakande självklart "kalmargänget". Nu är det dags å gå ner i tvättstugan igen..... på återskrivande!


Allt känns så bra och det är skönt att kunna slappna av =)






Det närmar sig....

...inflyttningsfest at my place i Solna =) På lördag är det tänkt att detta event ska gå av stapeln och jag har idag sprungit runt i Solna centrum för att inhandla lite smått å gott (däribland god alkohol). När jag kom hem var det dags att städa lägenheten så nu sitter jag i soffan å pustar ut efter mycket (jag överdriver) ansträngande städning! Det är iaf rent omkring mig och jag har istort sätt gjort färdigt playlisten så nu är det bara snacksen som ska inhandlas sen är jag redo att ta emot mina gäster. Ni kanske har fattat vid det här laget att jag ser fram emot denna kväll =) Det blir ju inte bättre av att jag nu sitter å smuttar på lite rödvin, blev faktiskt riktigt partysugen och det är många veckor sen jag festade "på riktigt" (en månad sen faktiskt). Nej nu ska jag sluta med mitt babbel å kolla klart på Gilmore Girls...... Ha en trevlig helg!

RSS 2.0