Bilder från lägenheten!

Nu har jag bott här i en vecka och mer och mer saker kommer på plats. Idag var jag och hämtade soffan så nu slipper jag den provisoriska soffan som egentligen var en luftmadrass =) Den enda stora möbel som är kvar nu är en vit malm-byrå från IKEA som ska stå bredvid sängen i sovrummet. I övrigt är det annars "bara" matta under soffbordet, gardiner, tavellister, tavlor och massa små plock kvar att fixa...detta är dock inget som ska fixa nu på en gång för jag ska ju bo här ett tag och behöver bo in mig innan jag vet hur jag vill ha det! Jag har iaf idag, efter mycket mycket tjat från vissa håll, tagit bilder på hur det ser ut hittills och delar här med mig av dessa så ni får en liten uppfattning om hur jag har det.

Kanske ska nämna några rader om midsommar oxå när jag ändå är här och skriver. Det blev en lugn, men ack så trevlig tillställning här hemma hos mig med trerättersmiddag, alkohol, sällskapsspel å massa skitsnack och denna kväll delade jag tillsammans med Ingela, Sara, Amir och så Amirs kompis "TG" och hans flickvän Karin. Ett stort tack till er alla för att ni gjorde denna kväll så trevlig. Gårdagen var väldig lugn då det inte blev många timmars sömn, men vi orkade oss iväg till Sara för lite tacos å film (jag somnade dock), så roligt å ha vänner runt hörnet =) Ni kanske förstår att det inte är så vanligt att ha vännerna så nära i denna stad, utan det brukar oftast krävas en stund på tunnelbanan/bussen, men jag har det så bra att jag både har Katja och Sara inom 10 minuters promenad.

Nej, kanske ska ladda för en kvällspromenad nu och sen laga lite middag. På återskrivande!

Hallen (ignorera dammsugarkartongen)


Köket (dock lite stökigt)

Vardagsrummet (om man nu kan säga att jag har ett, det är ju öppen planlösning)


Sovrummet


Badrummet (stökigt på tvättmaskinen tills dess att jag hittat ett badrumsskåp som passar både planlösningen och mig)


Soffan är här!

Eller ja nu ljög jag väl lite, soffan är i Svergie iaf =) Fick idag det glädjande beskedet att min soffa har kommit och att den finns att avhämtas from idag. När jag beställde soffan sa de att det skulle ta 4-6 veckor och efter lite efterforskning på nätet såg väl inte mina chanser att få den inom utlovad tid så väldigt stora ut, jag var helt säker på att jag skulle få vänta MINST 6 veckor. Efter bara 3 veckor är den alltså här och måste ge en stor eloge till Soffcenter i Haninge som lyckats överträffa mina förvätningar med råge! Tyvärr hade de dock stängt på torsdag så soffan får hämtas på söndag...

Flytten gick kanonbra och trivs än så länge hur bra som helst i min nya lya, det är bara lite tyst utan fungerande (digital)tv, men hoppas kunna ändra på detta snart. Jag utlovar bilder på placet när soffan är på sin plats =) Midsommar närmar sig förresten (bara två arbetsdagar kvar) och det blir en "lugn" middag å tillhörande fest hemma hos mig, tror det blir en lyckad kväll!

Nej nu ska jag sova för jag har en mage som krånglar BIG TIME =( Började viktväkta igår och det kan ju ha med ett regelbundet matintag samt flera frukter per dag i samband med några liter vatten å göra, men hoppas iaf att det går över under natten!

(Bild på min soffa, men min är dock i ett mörkgrått tyg)


Kvällsöppet, inte länge till :D

Idag kom den gläjdande nyheten från chefen, vi kommer inte längre vara ett så kallat kvällsöppet kontor!!!!! Under en period har det gjorts en kartläggning över vilja typer av kunder och ärenden som är mellan 16-18 på kvällarna och nu har alltså regionen kommit fram till att de kontor som idag är kvällsöppna måndag-torsdag bara kommer ha öppet på måndagar och stänga kl 16 de övriga dagarna. I höst kommer jag alltså få ett helt nytt liv där jag har tid å umgås eller träna i stort sätt varje dag och jag kommer inte längre vara trött för att man ofta jobbar kväll. Detta är den mest glädjande nyheten som rör mitt arbetsliv på mycket, mycket länge =)

I morrn är det tillträde och paniken växer i kroppen då packningen inte är färdig och jag inte har någon ork eller lust att följfölja den heller :S Uppdaterar er snart igen om läget i nya lyan........ på återskrivande!

1 årsjubileum och en massa annat!

Juni har kommit och det är dags att uppdatera er, mina kära läsare. Det har hänt en massa sen sist så vet inte vart jag ska börja riktigt..... tror jag får ta det lite dag för dag om jag ska få med allt!

1-4 juni: Arbetsveckan flöt på bra och flyttpackningen började lite mer på allvar. Hann med några stunder med Amir, fixade present till Tilda och förtidsröstade.

5-7 juni: Fredag å det var hemresa som stod på schemat. Tilda (syster min) fyllde nämligen 20 år den sjätte så hela tjocka släkten var på Malmön på kalas och även Amir var med =) Helgen bjöd på god mat, sightseeing i Köping, massa gos med underbaraste Filippa och självklart lite umgänge med hennes mamma! När vi kom tillbaka till Stockholm igen var det dags å kolla på när Sara och hennes danspartners visade upp deras dans som de övat på i månader. Hon dansar salsa och är verkligen superduktig, jag vill oxå kunna!!!!! Till slut var det i alla fall dags å sova.....

8-10 juni: Denna vecka har det flyttpackats på mer allvar än någonsin, för på fredag är tillträdet och de första kartongerna ska transporteras till lägenheten *ler* Jag har även hunnit jobba och städa lite här hemma. Sist men inte minst denna vecka har jag firat 1 årsjubileum på Nordea St eriksgatan, fattar inte vart tiden har tagit vägen!!!!!

Börjar btw bli riktigt nervös inför tillträdet, tänk om nåt fattas, jag försover mig eller nåt annat knasigt inträffar :S Nej nu ska jag nog duscha å så kolla film, sen väntar sängen och sista arbetsdagen för denna vecka! Bloggar igen när flytten är färdig.....

RSS 2.0