Nya möbler!

Eftersom jag varit hemma från jobbet idag har jag haft massor av tid till å surfa runt på olika sidor och idag har det varit möbelaffärs-sidor som stått i fokus. Jag har hittat så sjukt snygga möbler som jag vill ha NU! Jag har dock ett litet dilemma, nämligen vilken färg soffan bör ha för att passa till det mörka träslag jag vill ha på möblerna i vardagsrummet?!? Världens I-landsproblem jag vet, men det här är viktiga saker. Måste se till å få lite inspiration från inredningstidningar eller nåt...... Har hittat en snygg soffa, men den fanns bara i två färger (tyvärr) så får väl se om nån av de skulle passa.

Nu ska jag tvätta klart här hemma och sen se till att magen mår bra så jag orkar jobba i morrn igen. Känner mig inte alls sjuk men rätt som det är krampar det till och gör förbannat ont =( Måste vara helt frisk till helgen för då kommer ju min underbaraste Ingela hit på besök och vi ska bland annat på konsert! Jag har med andra ord inte tid å vara sjuk.......


Värnamo!

Tänkte berätta för er nyfikna själar därute hur min helg i Värnamo varit. Jag slutade tidigare på jobbet i fredags för att vi skulle kunna lämna stan när Katja slutade jobba. Hade en mycket bra resa ner och det poppades musik och pratades allvar =) Väl framme hos Jossan satt de andra tjejerna och väntade på oss och gud vad skönt det var att träffa alla igen. Visst är jag nöjd med mitt liv här i Stockholm och trivs ju alldeles för bra på mitt jobb, men fan vad sugen jag var på å "skolka" från mitt liv här och flytta tillbaka till vännerna i Kalmar. Jaja nog om det, lördagen började tidigt (kl 8) för oss alla, hör och häpna! Strax efter klockan 10 var vi på väg mot downtown Värnamo. Vi shoppade i flera timmar och jag köpte en så underbart fin klänning *nöjd* som skulle bäras under kvällen. Efter lite fika, uppiffning samt häng i soffan var vi redo att knäcka första Gindrinken. Gästerna ramlade in och festen kunde börja på riktigt, Vi svängde sedan våra lurviga på Harry's och efter lite pizzabullar till nattamat kunde vi äntligen stänga våra ögon. Söndagar innebär alltid slapp i soffan och med lite underhållning från "I en annan del av Köping"-gänget fördrev vi några timmar innan det var dags för alla att åka hem och lämna Jossan ensam igen.

Nu är man tillbaka i verkligheten och min måndag började som vanligt med jobb, men efter bara nån timme fick jag akut magont och illamående så det var bara pallra sig hemåt och inta liggande läge i soffan. Nu har jag sovit några timmar och mår bättre, även om magen krånglar lite fortfarande. Kom och tänka på att det kan varit maten under helgen som satt sina spår. Jag äter ju inte så mycket till vardags och under helgen har det ätits endel och framförallt fet mat så det kanske bara är magens sätt att berätta att fet mat bör uteslutas (iaf i stora mängder).

Slänger till sist in en bild på de underbaraste vännerna i världen. vad skulle jag göra utan er?!? Som tur är ses delar av oss snart igen och i början av nästa år korsas våra vägar i Kalmar, längtar redan =)


A lot to do!

Det är "bara" onsdagkväll och jag har smått panik inför allt som måste fixas inför helgen. Som jag nämnt tidigare är det en roadtrip till Värnamo som väntar för att där möta den länge inplanerade inflyttningsfesten. Tyvärr är det en massa som måste fixas innan detta kan hända och ikväll har jag tvättat, börjat packa, brännt skivorna vi ska ha i bilen samt på festen och slagit in presenterna. Kvar att göra innan sängen väntar är framförallt disken =( Önskar jag hade tid i morrn efter jobbet, men då åker jag till Köping och hämtar brorsans bil som vi ska ta oss till Värnamo med. Jobbar ju som vanligt på fredag så ska åka mot Stockholm så fort jag kommit med tåget till Köping i morrn kväll...det blir alltså en mycket lång kväll!!! Det bästa är dock att när detta är fixat och klockan slår 15 på fredag beger jag mig hemåt för att hämta bilen och sedan Katja och vi åker söderut..... en mycket lyckad helg kommer detta att bli! Ni får stå ut med att bloggandet läggs på is några dagar då jag kommer hem sent på söndag och på måndagkväll ska åka Stockholm-Köping t/r igen för att lämna bilen......men när jag väl skriver kommer jag ha mycket att delge =)

Shit kom nu på att jag inte ens funderat på vad jag ska dricka i helgen....måste ta mig en titt i barskåpet och hoppas finna nåt gott =)




Mat...

Ni som känner mig vet att jag mer eller mindre lever utan mat när Oskar är borta. Idag har jag dock slagit på stort å lagat middag =) Kände mig väldigt sugen på den kyckling och svampsås som väntade, men när maten väl var lagad och äten var det inte så gott trots allt. Det är likabra å återgå till det normala, vilket är att skita i middag när jag kommer hem från jobbet.  Skulle förresten åkt å spinnat efter jobbet, men var så jädra seg då jag idag vaknade pigg som en lärka kl 6!!!! Jag fattar inte vad det är med mig, men sover bra det gör jag ju uppenbarligen inte. Nu orkar jag inte skriva mer, men jag vill bara påpeka att jag längtar förbannat mycket till helgen då det blir roadtrip ner till Värnamo för att äntligen få träffa gamla Kalmargänget =)


Elvina!

Detta inlägg ska tillägnas världens sötaste unge, Elvina! Hon har nu hunnit bli 2,5 år och från att vara mindra populär i detta år har jag nu blivit en av hennes favoriter. Jag passar på att njuta så länge det håller i sig =) Besökte ju Nynäs igår och då var Erika med famij på besök så Elvina och jag lekte hela eftermiddagen. När man får höra att Elvina sagt jippi då hon fick veta att jag skulle komma på besök blir man inte annat än varm i hela kroppen...... Hon är verkligen den sötaste ungen i hela världen! Tyvärr så har hennes lillasyster Meralda kommit in en fas där hon bara vill ha mamma och piper och tjuter mest hela tiden. Det är lite synd då hon sina första månader var världens gladaste unge som tyckte om alla. Detta är ju bara en fas och får hoppas att hon snart kommer ur den =)


HELG, igen!

Nu är det helg IGEN!!!!! Tycker att det bara är måndag och fredag hela tiden....jag kanske inte ska klaga för arbetsveckorna går så otroligt fort. Nu är det ju iaf fredagkväll och sitter här hemma och kollar på Idol. Har varit duktig å tränat efter jobbet så känner att jag förtjänar slapp i soffan med en godispåse nu =) Ska även ta och packa till morgondagen då jag efter förmiddagens träning med Marie ska åka ut till Nynäs där jag ska spendera natten. Hade inte mycket planerat för denna helg så tänkte ta mig ut till svärföräldrarna för att få leka lite med Elvina och Meralda =)

Kan ju passa på å berätta att vi fick ett väldigt rolig besked på jobbet idag vid frukosten. Vi ska nämligen ha julfest i början av december och jag tror det kommer bli sjukt roligt! Jobbar ju med det bästa gänget i hela världen så det kommer inte kunna bli annat..... Längtar redan galet mycket!


Rädsla!?!

Jag vet att jag är knäpp, men varje gång jag GÅR över Skurubron tror jag att den kommer gå sönder och att jag kommer ramla ner i det kalla mörka vattnet och dö. Det konstiga är att jag åker buss över bron minst en gång per dag, men då är jag inte rädd alls! Visserligen kan jag inte kolla ner på samma sätt som jag gör när jag går över, men ändå....skulle väl tro att bussen är lite tyngre än vad jag är. Nej, nog pratat om mina dumma tankar.....har varit på gymmet i många timmar idag. Jag började med å sola för att sedan fortsätta med lite konditionsträning innan pumpen drog igång. Sitter nu lagom utmattat och nyduschad i soffan och njuter av ännu ett avsnitt av Grey's anatomy. Till sist vill jag bara påpeka att det snart är helg *underbart*!



Julklapp!

Ja jag vet att jag ger er andra ångest i och med detta inlägg, men jag har idag fixat årets första julklapp =) Syster min är den lycklige och jag hoppas hon blir lika glad för julklappen som jag tror och vill att hon ska bli. Inte nog med att julklapparna har börjat planerats, jag har äntligen kommit på vad världens bästa Cissi ska få i 25årspresent. Det är över en månad sen hon fyllde, men har inte varit i Köping sen dess och kände att det var dags att ta tag i detta nu innan jag ska bege mig hemåt. Hoppas självklart att även hon kommer bli glad för presenten =)

Ytterligare en bra sak med denna dag är det bebisbesked jag fick i morse.... kan inte säga att jag är annat än glad för er skull och ser fram emot att få följa bebismagen på "nära" håll. Btw så tycker jag det börjar bli bra mycket bebisar för jag har ju en annan i min närhet som oxå är gravid, denna person står mig dock betydligt mycket närmare än den första jag pratar om och blir nästan gråtfärdig varje gång jag tänker på den resa ni har framför er. Vad jag känner mig blödig och lycklig idag då, vad är det med mig?!? Nu ska jag kanske ta tag i tvätten, sen blir det nog en lugn kväll i soffan.


Härliga väder....

Det är helt underbart fint väder utanför mitt fönster. Det är dessa höstdagar man längtar till, men som brukar vara alldeles för få. Eftersom jag deckade tidigt i soffan igår kväll vaknade jag med tuppen strax innan kl 8 och för att inte bli alltför rastlös här hemma gav jag mig ut på en lång morgonpromenad. Sitter nu i soffan och är skönt trött i kroppen. Jag borde ta mig in i duschen, men orkar inte nu =) Ska nog se om de är nåt roligt på tv nu..... ha en skön söndag!

Nordea till havs!

Ett glatt och förväntasfullt gäng från Nordea tog bussen mot Värtahamnen i går eftermiddag. Efter en liten felåkning med bussen kom vi fram till terminalen och den efterlängtade kryssningen kunde påbörjas! Vi tog sikte på taxfreebutiken och festandet var igång. Efter lite mat och mer alkohol festade det glada gänget heeeeela natten lång. Det var en sjukt bra stämning och alla hade verkligen en underbart rolig kväll. Dagen idag har varit aningen lång och det finns inte mycket å göra på en båt när spriten och godiset är inhandlat. Är otrotlig glad att nu sitta i soffan här hemma och vara seg =)

Orkar inte lägga upp bilderna nu så ni får vänta tills de kommer ut på facebook istället......


Tidiga dagar!

Finns det något bättre än de dagar jag slutar tidigt?!? Normalt är ju min tidiga dag, tisdagar, men denna vecka blev det idag istället. Var hemma redan vid 17 och satte då igång med allt jag planerat att fixa. Tvätta, diska, packa och laga mat...... allt var klart vid halv sju och hade hela kvällen framför mig att fixa lite småsaker. Sitter nu i soffan med nymålade naglar och allt är istort sätt klart inför morgondagens kryssning. Varför kan man inte sluta vid fyra varje dag =)

Hösten 2008!

Nu är det höst, kallt och mörkt ute! Jag måste säga att jag är mer positiv till årets höst än jag nånsin varit. Tycker det är mysigt att det är kalla fina dagar och att alla tvserier är igång igen =) I går var det Desperata husfruar och idag har det varit både Bonde söker fru och Grey's Anatomy. Som vanligt är hösten fullbokad av massa roliga aktiviteter...fast det kanske inte är så typiskt hösten för min del, utan det är så alla årstider! Hösten 2008 ska i alla fall präglas av kryssning, konsert, inflyttningsfest i Värnamo, besök i Örebro där min syster och sambo numera bor m.m. Har på känn att det kommer bli ännu mer saker i min kalender ganska snart. Nej, nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och antagligen insomna inom 30 minuter (som seden sig bör)...... Go natt på er alla där ute.


Kändisträning!

Tog mitt förnuft till fånga och planerade in en timmes träning idag. Började med ett corepass för att avsluta med aerobics och gissa vem som klev in på det passet.....MONA SAHLIN! Hade ju visserligen hört av min jobbarkompis att hon tränar på samma gym som oss, men trodde väl inte att aerobis var ett pass där jag skulle få se henne. Btw så var passet sjukt bra..... tyvärr var ledaren bara här som standin och ledde pass i Saltsjöbaden annars =( Tänker INTE åka dit bara för att få träna för honom. Jag får försöka hitta några andra favoritpass här istället.

Helgen i Växjö var förresten väldigt bra. En slapp fredag följdes av en mindre lugn lördag på Sivans. Hade en trevlig stund hos Erica på förfesten och den kan sammanfattas med några få ord "en kaka på en torsdag...ja man tackar" =) Sjukt roligt med andra ord! Nu ska jag kolla på Desperata husfruar sen blir det sängen nästa innan morgondagen väntar.


Datorkrasch!

Har varit lite frånvarande från internetvärlden ett par dagar då vår bärbara dator kollapsade i måndagskväll. Kan ju förövrigt nämna att måndagskvällen på jobbet var en mardröm. Vi hade hur mycket kunder som helst i kö när vi låste dörrarna och efter att allt som ska fixas hade fixas fick vi äntligen gå hem och då var klockan 19.50!!!! Normalt slutar vi vid 18.45 den kvällen i veckan man jobbar sent. Detta gjorde att det var en vädligt trött Jossan som kom innanför dörrarna vid 20.30. Jag kan ju berätta att datorkollapsen inte gjorde det bättre, snarare sämre. Jag låg till slut och storgrät i soffan medan jag pratade med Oskar och hotade med att hoppa från Skurubron för att allt var så jobbigt. Ja, vissa dagar är det inte lätt å heta Jossan =) Kan meddela att det är mycket mycket bättre nu. Igår var jag å tränade och idag har jag tagit tag i diskberget och tvätten och till på köpet fått igång dator. Felet var "bara" skärmen så nu får vi köra med extern skärm och jag är glad för jag kan fortfarande sitta framför tvn och surfa!

Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan det är helg. Ska resa neråt i landet, mot Växjö närmare bestämt, för att hälsa på bästa ingela. Brukar kunna bli vilda fester när jag är på besök och denna helg ska jag äntligen introduceras för partyprinsessan Erica =) Känner på mig att jag efter en förfest hos henne kommer vara glad i hågen och redo att möta Sivans.

BTW det är helt sjukt att det redan är första oktober.....vart tar tiden vägen?!?


RSS 2.0