Är det kärlek så säg.....

Usch vad känslosam man blev efter kvällens Idolavsnitt då..... När Amanda sjöng Halleluja var det nära att tårarna föll =) ja jag vet jag är patetisk, men låt mig vara det bara för ikväll!  Sitter nu och lyssnar på massa fina ballader och är det inte kärlek så säg.....

Över till nåt helt annat....nu är stakarna och stjärnorna framme och gud vad mysigt det är med jul och advent. I morrn ska julbaket påbörjas så att det på söndag ska kunna avnjutas ett hederlig adventsfika =) Det är även julmarknad på Slottet i helgen, men har ju varit där tre år i rad och det tillkommer ju inget år från år så känner inte riktigt för att gå dit även om nu stämningen är härlig.... ska istället träna hela helgen *skratt* nej nåt annat ska jag väl hitta på oxå....

Orkar inte skriva så mycket mer denna sena timme ,men har ett litet visdomsord som lyder "Putsa inte fönstren dagen efter du varit på ett skivstångpass" =) Det är sjukt jobbigt för dina armar!

image49

Countdown...

Nu har nedräkning inför julen påbörjats och innan dess är det ju en massa roliga saker som ska hända...dock lite o-roliga saker oxå såsom plugg till exempel.

v.48: Mycket plugg, avsked av en jobbarkompis som ska sluta =(.... annars en helg med bio, julbak och adventsmys.
v.49: Plugg varvas med jobb sen blir det julsittning lördagen till ära. Tessan gör comeback i staden (igen)
v.50 Plugg och jobb igen, men veckan avslutas med bartömning på corehouse samt adventsfika och julklappsbyte med brudarna! Tessan kommer även denna vecka =) Ska eventuellt även iväg på julbord med jobbet, om de bara kan ta och bestämma sig.
v.51: Sista föreläsningen och jobb i dagarna två innan det är dags att den 19e december åka hemåt Köping för jullov! Sen drar vi till Vemdalen den 22 december.

Sen ska det även tränas utav bara helsike så man är fit när julen stundar, finns ju en tendens att äta för mycket när det ska vara storhelg.... känns som att det ska bli en del promenader runt köping som vanligt när jag är hemma, men skulle vädret ej tillåta detta har ju bror min köpt sig en crosstrainer så då kan man utöva fysisk aktivivet på den =)

image48

SPIIK-innebandy 2007



Nu är det roliga över (helgen alltså) och man måste tillbaka till vardagen, vilket innebär plugg och kvällsföreläsningar =( Men helgens bravader är ju ett minne för livet iaf...... SPIIK-innebandy är för er som inte vet en studentfest som arrangeras av institutionsföreningen SPIIK. Fredagen tillägnas innebandy i all ära med olika grupper, slutspel och finaler....Lördagen består sedan av diversre frivilliga lekar samt en sittning.
Efter att vi i laget "Halvnakna tjejer som jagar en boll v 2.0" gjort oss i ordning här hos mig tog vi oss till fots bort mot Spelefanten där matcherna skulle spelas. Tre matcher á 10 minuter stod på schemat och vi vann faktiskt två av de, en pga WO dock men vi vann ju ändå =) Detta gjorde att vi kom vidare till slutspelet, men väl där förlorade vi (trots tessans megatackling) och vi fick istället bege oss till Corehouse för mer alkoholintag!! Kvällen mynnade ut i en efterfest på korsnäbben där tv av fyra deltagare vackert insomnade och snarkade sig igenom festen =)
Lördag morgon stundade och vi var bra sega (vi kom hem vid 6 på lördagsmorgonen och upp vid 11), men efter en lunch på stan och en dusch var vi redo att i våran fina outfit entra corehouse igen. Kan ju säga att det blev MYCKET alkohol speciellt på puben där Mattias av nån anledening skulle bjuda på shot heeeeela tiden, men jag tackar och bockar! Även denna kårkväll utmynnade i en efterfest på näbben igen och som sig bör insomnade två av deltagarna och sov sig igenom festen, eller ja det var ju bara jag kvar då så när tessan vaknade vid liv vid 4-5 tog vi och gick hemåt istället.
Nu är det ett år kvar till nästa gång och efter all den beröm och de kommentarer som vi fick tror jag nästan det blir till å deltaga med samma tema nästa år =) (vi har helt klart varit snyggast två år i rad nu) Isf blir det ju dock ett gästspel från stockholm från min sida då jag lämnat staden!


Hata posten!

Jag blir bara så trött på Posten!!! Det har väl hänt nångång tidigare att posten inte kommer dit den ska men att det drabbar mig två gånger på samma vecka och det innehåller julklappar/födelsedagspresenter, då blir man bara så irriterad. Skickade paket till Pontus som fyllde år förra veckan  ihopp på att det skulle komma på självaste födelsedagen, men nu en vecka sedan jag skickade det har det fortfarande inte kommit =( Även julklappen som är beställd från CDON och som skickades från dem i onsdags har inte dykt upp här inte..... DUBBELSUCK!

Det positiva idag är dock att jag återigen nått målvikten =) Nu ska jag bara se till å träna lite mer regelbunden så att fläsket blir lite fastare...... Det är ju nästan ett år sen sist jag nådde målvikten för första gången då hade jag ju dock 8 kilo mer att gå ner än denna gång =) det vill säga att det här var gjort på bara nån vecka..... men men är iaf mycket nöjd med mig själv! Detta ska firas med lite träning ikväll. Borde även plugga lite och åka och handla, men orkar verkligen inte nåt av de just nu så sitter och skriver julkorten istället =)

image36

En månad kvar....

Nu är det bara en månad kvar sen är jag hemma i Köping för ett välbehövligt lov. Tycker dock att det finns alldeles för mycket kvar å göra innan det är dags att vara ledig, men det fixar sig nog =) Jag har varit alldeles för lat sista veckan när det gäller pluggandet så får ta tag i det idag och se vad som behöver fixas så att jag ligger i fas igen.

I och med att det bara är en månad kvar till jullov är det heller inte långt kvar till jul =) Vi var hos svärföräldrarna i Nynäs i helgen och började planera Fjällenresan lite smått, blev riktigt sugen på att åka på engång. Tror att resan kommer bli såååå underbar, trots frånvaron av min egen familj på självaste julafton. Det får vi ta igen när jag kommer hem sen.

Känner verkligen inte att jag har en massa å skriva trots att jag inte bloggat på en vecka, men men får väl skriva nåt roligare i veckan kanske. Om inte annat så blir det ett från helgen en då vi iår igen ska ställa upp med ett lag i SPIIK-innebandyn =) Om det blir lika galet som förra året så kommer vi garanterat ha roligt. Ska iväg till ida och sy ihop min utstyrsel ikväll sen är allt fixat inför fredagen......."halvnakna tjejer som jagar en boll v 2.0" here we come!!!
image35

Helsingborg-Helsingör

I går vad det dags för "Nordea inspiration day" i Helsingborg. Detta var en dag för oss som på sommartävlingen nådde högsta nivån och som även gjorde det förra året. Eftersom det inte gick några bra tåg i anslutning till när vi skulle träffas fick jag åka ner redan på söndag kväll och bo på hotell =) Riktigt lyxigt var det, även om det kanske inte är jätteroligt att bo själv, men men man kan ju inte få allt här i livet. Måndagmorgon var det iaf dags att träffas vid båterminalen för att tilbringa förmiddagen i på Nordea i Helsingör. Vi fick där lyssna till en personlig bankbank som tagit klivet över sundet, det vill säga en svensk medarbetare som nu bytt till danska kontoret. Efter en mycket god lunch och en snabb spritshopping tog vi båten tillbaka till Helsingborg där vi skulle få mer information om private banking, vilket är till för de knösar i banken som har över 2 miljoner i placerbart kapital. Hela dagen var Monica, hon som arragerat tävlingen i år samt regionschefen peter med, vilket gjorde att vi 4 som deltog verkligen kände oss speciella att de hade tid att avvara en hela dag på "bara oss sommarvikarier". Dagen var mycket bra och jag är mycket mer positiv till fortsatt bankarbete än vad jag var tidigare, men kan fortfarande inte tänka mig att sitta som personlig bankman, men det fick så många andra vägar att ta. Peter sa att det finns ungefär 500 olika vägar att gå bara inom Nordea och då ska det väl finnas nån väg som passar mig bättre än å "bara" vara personlig bankman =) 

Är iaf hemma i Kalmar igen och här snöar det, eller det gjorde iaf nyss så lite vitt är det allt ute. jag har börjat få riktigt längtar efter advent, jul, lussekatter och allt som det medför..vill ha december NU!! =) Julklapparna börjar ju klaran så det ska bara inhandlas när nästa lön kommer, sen kan jag slappna av och fokusera på skolan till 110% fram till "jullovet". Jullov är väl synd å kalla det eftersom vi den 7 januari ska ha en stor presentation av den bokföring, bokslut och årsredovisning vi sitter med just nu, men det är iaf en enskild presentation så kan lika gärna sitta i Köping och förberede mig än att åka ner tidigt till kalmar för att göra det.

Nej här blir ju inga barn gjorda, dags för duschen så jag kan pallra mig iväg till viktväktarna igen, var nån vecka sen sist *skäms* sen blir det lite fix på stan. Ska bland annat hämta mitt ellospaket innehållande den nya adventsstjärnan, sovrummet kommer bli ännu mysigare bara den ska ställas fram =)
image34

Ett nytt sovrum (nästan ) =)

Ja jag vet att det är mer än länge sen sist, men har varken haft tid eller lust att blogga så därav denna frånvaro av inlägg. Har hänt massor sen sist men orkar verkligen inte skriva om allt.... Tänkte däremot skriva om min lycka jag känner för vårt "nya" sovrum. Det hela började för någon vecka sen då jag inhandlade en hägnande ljuslykta på Indiska att ha i sovrumsfönstret. Jag insåg då att gardinerna inte riktigt passade vilket gjorde att jag omgående ville byta ut dessa. I förmiddags drog jag därför med mig sambon till IKEA för att se vad jag kunde hitta. Efter ett bra tag på gardinavdelningen och lite tjafs om vilka som var fina respektive fula kunde vi äntligen hitta några billiga bra gardiner! Jag fick också äntligen min vilja igenom gällande taklampa i sovrummet, Oskar har varit mycket emot dessa "risbollar", men idag gick han med på det och nu i efterhand tyckte han det blev mycket fint =)
Ja som sagt med lite nya saker på plats har sovrummet blivit ett mycket mysigare rum än tidigare (då det inte var mysigt på en fläck) och jag är så glad att jag äntligen kommit på hur jag vill ha det där inne. Vi har bott i lägenheten i ett år nu och har verkligen haft ideér om samtliga rum (låter som vi har massor), men sovrummet har stått "oinrett" tills nu. Det fattas dock mattor och ett nytt överkast med matchande kuddar, men sen är allt färdigt! Det värsta är ju att jag skulle vilja åka till Ikea redan i morrn för att inhandla dessa mattor vi vill ha, men ekonomin sätter tyvärr stopp =( Ni som känner mig kanske vet att jag gärna vill fixa allt på en gång när jag väl kommer på nåt bra och så är det ju även i detta fall, till och med jul känns för långt bort för att kunna önska dessa mattor! Vill ha det nu och det kommer ju blir såååå bra......

Ja på tal om jul förresten så har de första julklapparna inhandlats, båda syskonen, farmor och mormor är klara så det är inte så många kvar faktiskt! Ja jag vet att jag är ute i god tid, men som student måste man faktiskt fördela sina kostnader lite för att det ska kunna gå ihop sig. Och ja, jag har redan fått "skäll" från mer än ett håll för att jag är ute i så god tid och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, men måste säga att det känns mycket skönt!  

Klockan närmar sig midnatt och kanske borde gå och sova snart, känner mig dock inte så trött och har ju ingen tid i morrnbitti att passa så kan ju sova länge om jag så behagar.
Lovar iaf att ett nytt blogginlägg snart är här igen..... Gonatt på er där ute och hoppas ni har/haft en lyckad helg.

RSS 2.0