Off we go!

Färdigpackad, duschad och snart är det diskat...ja vi börjar nog känna oss redo för semester nu. Är så slut i kropp och själ så en semester sitter verkligen på sin plats. Även om nu prognoserna visar mulet och 20 grader hela veckan är jag ändå glad för denna resa då det är skönt att komma bort och samtidigt få umgås med hela sin familj! Till och med Pontus ska ju med =)

Resan blir en lite uppladdning inför vårens kurs som precis startat, där vi ska skriva 5 rapporter och alla ska vara "mini-uppsatser" på mellan 10 och 20 sidor. Det kommer behövas mycket mycket tid av oss för att få till dessa på ett bra sätt. Vi har iaf hittat ett företag som kan ställa upp till alla dessa rapporter, då vi ska se hur teroin tillämpas ute i organisationen. Vi tackar Nordea och Göran för detta....... Har väl inte mer å säga än att jag är glad att det bara är 30 HP kvar innan examen är i hamn!

Orkar inte skriva mer nu, men vi hörs och ses igen när vi åter igen står på svensk mark.

image71

Otränad, ehhh ja!

Herregud är allt jag har å säga om kvällens träningspass, usch vad man tappar muskelmassa fort. Det var längesen det var så här jobbigt och träna, samtidigt som det är ju en månad sen jag tränade regelbundet så vad borde jag ha förväntat mig! Nu får det blir rutin på skivstångspassen på torsdagar igen så det blir nån ordning på det här.

Nu längtar jag mest till fredag då jag ska åka till Lanzarote =) Hoppas på mycket sol och enligt "rapporterna" har det varit 20-24 grader där senaste tiden så lite värme får man ju iaf. Tyvärr så ska det ju jobbas två dagar till innan dess varav en av de är dagen D! Ett nytt kassasystem ska installeras på torsdag och måste jag ens säga att det kommer vara en dag fylld av kaos. Kommer vara en trött Jossan som kommer hem vid 18 på torsdag och då ska packa det sista inför resan. Semester nu tack!

Nu måste jag verkligen in i duschen så att håret hinner torka lite innan jag slocknar framför tvn, men tänkte dela med mig av en mingelbild från lördagens utgång på Harrys! Tack tjejer för en rolig kväll.....

image70

Grattis Mamma!

I dag fyller du, mamma, 50 år och det har vi firat med råge hela helgen =) Helgen inleddes med en resa mot Köping för att under kvällen hjälpa pappa i "köket" när mammas jobb var på besök för att fira den blivande 50-åringen. Efter en hektiskt lördagförmiddag var vi runt 3-tiden redo att ta igen nästa gäng gäster, vilka var släkt och vänner. Mat, kaffe, tårta, vin, öl och drinkar serverades fram till kl 2 då de sista gästerna gick hemåt och vi kunde inta vågrätt läge i våra sängar. I går hade vi en vilodag för att sedan idag uppvakta mamma på hennes "riktiga" födelsedag. Morgonen började  vi (mamma, pappa, jag och Oskar) med champangefrukost för att sedan fortsätta med en tripp till Uppsala för en supergod 3-rätters lunch och ett besök i domkyrkan. När vi kom hem till Köping igen hade Johan och Tilda lagat middag och därefter avnjöt vi lite tårta =) måste säga att helgen varit mycket bra och mamma har varit mycket nöjd med allt firande. Men nu är det snart dags att packa för att i morrn ta tåget mot Kalmar igen och vad väntar där om inte lite panik-tentaplugg till lördagens tenta! Men men kan ju inte mer än försöka och hoppas på det bästa även om till och med jag inser att jag börjat plugga försent. Så resterande dagar i denna vecka kommer att tillägnas plugg, träning (om jag hinner) och sen blir det födelsedagsfest hos Lina på lördag =) Ska bli mycket trevligt!!! Jag skulle vilja hinna till IKEA oxå för att köpa mattorna till sovrummet, men får se om det hinns med....... Nu ska jag iaf packa så jag kan koppla av resten av kvällen.


Måndagsglädje!

Efter att ha spenderat några timmar i skolan idag så är äntligen arbetet inlämnat, redovisningen färdig och kursen är över =) Eller ja får väl se om man bli godkänd, men skulle bli mycket förvånad om så inte var fallet! Det känns så härligt att ha detta bakom sig även om jag nu inser att jag MÅSTE ta tag i pluggandet till tentan den 19e.

Jag känner mig fortfarande lite "groggy" över att vara tillbaka i stan....lägenheten ser ut som fan, ingen mat har jag hemma och så måste man ta tag i saker som jobb och träning. Men tror nog att jag snart kommer in i det hela igen. Ännu en sak jag måste ta tag i är att masa mig iväg till VV igen. Var några veckor sen sist jag var där, men enligt vågen har jag hållt mig mycket bra under julen trots allt godisätande. Usch ja vad godisberoende jag blivit igen, måste se till att ha en godisfri period nu så jag slipper bli detta sockersug!

På tal om nåt annat så flyttar ju Tessan till stan igen och då kan vi äntligen sätta i gång med OC-kvällarna igen och nu är det ju bara sista säsongen kvar (jag har visserligen redan sett den), men det finns inget som slår dessa kvällar med en fin paj till =) Ähh orkar inte sitta här och ordbajsa längre så lägger helt enkelt ner.....i morrn väntar iaf jobb, träning samt Morden i Midsummer och våfflor med Lina och Jossan. En mycket bra dag med andra ord!

image64

Hejdå Köping!

Jaha då var jullovet över för denna gång då, eller ja rättare sagt för alltid iom att jag är klar till sommaren =) Tycker det har gått ruskigt fort samtidigt som det känns som jag varit här hemma i evigheter! I eftermiddag drar vi mot småland igen iaf och det ska bli oerhört skönt att komma hem igen, även om jag har lite ångest över årsredovisningen som inte riktigt är färdig =( Men tänk i morrn kväll är allt över och då kommer en stor sten falla från mitt hjärta.

Måste säga att jag haft ett mycket bra lov och hunnit med många olika saker...till exempel åkt till fjällen, chillat hemma hos syster, festat i både kolsva och västerås =) Det finns ju visserligen några negativa saker som hänt och framför allt är det väl när jag i torsdagskväll tankade pappas bil med bensin, och för er som inte vet så är det diselbil "vi" har *opps* Som tur var gick det fort att rengöra/sanera och fredag eftermiddag var bilen åter igen vi familjens händer. Annars är det väl mest det här arbetet som legat och stört mitt inre lugn och i går var det inte roligt att heta Josefine Jönsson vill jag lova. Usch vad dåligt allt gick och jag höll på att ge upp minst 10 gånger under dagen innan jag vid 8 på kvällen löste problemet =)

Nu är det 4 intensiva dagar i kalmar som väntar innan det är dags att åka hemåt igen, ja det är ett jävla farande på mig just nu. Mamma fyller 50 och det ska firas med kalas så hade inte mycket till val än att åka fram och tillbaka nu denna vecka. N
ej om jag kanske skulle fundera på hur jag ska lösa detta med bilagorna i årsredovisningen nu då, så att det bara är å fixa när jag väl entrar lägenheten i Kalmar.

Tillbaka till verkligheten!

Onsdagen är förbi och nu är man tillbaka i verkligheten =( Det har pluggats för fullt och jag har äntligen en lösning på problemet jag haft hängande över mig hela dagen. Ska åtgärda det i morrn förmiddag och ska även komma vidare med bokslutsdispositionerna så att det bara är årsredovisningen kvar sen. Jag ser verkligen ljuset i tunneln nu, bara 5 dygn kvar sen är detta över! Då är det visserligen plugg till beskattningstentan som väntar, men det tar vi en annan dag =)

Har även varit hurtig och varit på gympa idag. Jag förstår dock inte varför jag alltid ska envisas med att gå dit när det är jul/nyår för jag tycker ju inte det är bra eller jobbigt. Idag var det till och med så kallad coregympa och herregud säger jag bara!! Men men får väl se det positiva, jag gick ju dit och magmusklerna har iaf fått träning. I morrn ska jag även ta mig till badhuset för att simma lite samt sola.

Usch har fortfarande inte tagit tag i mitt CV som jag skulle fixa nu över julen, varför skjuter man alltid allting framför sig tills det blir panik och tidsbrist. Kan någon svara på det?!? Nej nu ska jag snart gå och lägga mig å läsa, det är ju bara upplösningen kvar nu =)

image63


RSS 2.0