Sushi....

Ja jag kommer alltid att minnas vad Ingelas värdmamma i Stockholm sa till mig, "Första gången jag åt det tyckte jag det var äckligt, sen tyckte jag en bit lite då och då som förrätt var okej och nu älskar jag det!" Jag kan inte annat än hålla med, minns första gången jag smakade av Ingela och det var ingen höjdare. När vi sedan i Nynäs åt det för ca 1.5 år sen som förrätt var det mycket godare och nu är även jag fast i Sushiträsket. Det är nog nu dem senaste månaderna jag verkligen kommit på att jag älskar det och i och med att vi "får" rikskuponger på jobbet har jag åtit sushi till lunch ett antal gånger dem senaste tre veckorna, funderar även på att hämta hem lite idag när jag ändå ska förbi systemet. Så Ingela nu håller jag med dig att Sushi är supergott =)

Har packat klart ska bara göramig redo för fest, förbi systemet samt invänta min skjuts =)

                                            image24

Lyckan håller i sig.....

Åhh är fortfarande såå glad hur är detta möjligt!?! Jo började jobbdagen med ett möte med chefen där vi tillsammans kom fram till att avsluta sparkampanjen rejält från kalmarkontorets sida, så vi satte upp ett mål på att vi fyra sommarvikarier skulle fixa 16 nya månadsspar under dagen. Så vi satte igång och frågade verkligen varenda kund om dem ville vara med i vår tävling där de kunde vinna ett sommar-kit =) Detta slutade med 17 nya sparanden när dagen var slut och vi var två biobiljetter rikare!!

Lyckan fortsatte sedan då jag Ida gick på stan,  jag hade redan på lunchen  hittat ett jättefint linne på Åhléns för 29 kr och hittade sen ett par vita jeans till det för att ha på mig i morrn på Sigges loge. Hittade även en grå/vitrandig "tunika" på JC för endast 125 kr, och bättre blev det då jag till och med kunde ha stl S =) Just dt ja hittade jättebra presenter oxå *ler*

Ja man kan nog inte vara gladare just nu...... sitter och funderar på morgondagen..vad jag ska ha med mig, vad jag ska dricka och lite så. Kommer bli så skoj hos Jossan. Det ska bli kul att det är så många som kunde komma. Dem jag vet kommer är tessan, zandra, catta, erik, sara, carin, katja och så jag då förstås....Det kommer finnas lite partybilder här sen efter helgen hoppas jag!

Nu ska jag gå till Jossans lägenhet med min cykel som hennes föräldrar ska låna under helgen. ha en toppen helg för det ska vi ha i Värnamo!

Lycka in totale.....

Vilken dag, har nyss gått upp men är redan på toppenhumör och varför det kanske ni undrar då?!?
1. Det är fredag, det vill säga bara 8 timmar kvar sen är arbetsveckan slut....
2. Katja har fått ledig och kan till och med sluta tidigare så i morrn vi kommer iväg till Värnamo vid 14 istället för 15 =)
3. Har fått reda på vilket pass jag ska värda på i höst.. och det blev Steppasset på måndagar 17.15 *superlycklig*
4. Det är ju bara några få ynka dagar kvar till Oskar kommer hem, det var inte så roligt å vara gräsänka trots allt!
5. Solen skiner ute och det är (än så länge) klarblå himmel....

Tycker nog inte att jag behöver ange fler anledningar nu för jag tror ni fattat =) Nu ska jag dock snart bege mig till jobbet, skriver nog lite mer när jag kommer hem!

                                         image23

Arg....

Nu är jag så trött på allt vad Nordeakunder heter =( Stänger halv 6 idag och räknar kassorna fort så vi får gå hem senast 18 (brukar vara färdiga vid 20 i 6). Så idag när klockan är kvart i 6 så kommer det in två kunder, genom att säga till en anställd att dem hade en avtalad tid. Väl framme hos mig eftersom det var hos mig dem varit tidigare på dagen säger jag att vi stängt men det skiter ju dem i..... och sen när dem ska göra alla sjutton olika saker och pratar så man inte ens förstår (läs: pratar engelska med indisk brytning) restulterar det i att jag blir sen i mitt räknande och vi kommer inte ut från banken förrän 5 över 6...och alla andra var klara sen länge men var tvugna att vänta på mig för att se så att allt stämde!!!! Är så jädra uppstressad och irriterad nu....... skulle ha åkt till Friskis direkt efter jobbet men var så irriterad och stressad så jag kunde bara inte.....

Ska sätta mig i soffan och titta på lite Vänner sen får jag se om jag orkar laga nån j*vla mat!

                                                image22

Lat....

Usch vad lat jag är idag, orkar inte laga mat och verkligen inte träna vilket jag borde göra. Nyss var det fint väder så tänkte att en promenad kan jag ju ta och fixa iaf, men nu är det mulet igen så får väl se hur det blir med den saken. Känner bara för att trycka i mig en stor fet pizza och en lika stor påse godis, men det kanske inte är det ulitmata när jag nu ska försöka gå ner lite i vikt igen.

Håller iaf på att ladda ner en film, Underbara älskade som jag tänkte titta på i kväll. kan ju vara uppe lite extra länge ikväll eftersom jag har sovmorgon imorrn *jippie* Torsdag i morrn, vilket betyder att det snart är dags för helg igen =) Ska ju till Värnamo på lördag för att festa lite, det ser jag verkligen fram emot! Måste bara hinna dra en runda på stan på fredag för att hitta födelsedagspresenter.......Som tur är ska Ida göra mig sällskap och hon kanske till och med kan komma med något bra tips.

Usch måste ta tag i det här med maten nu ju annars hungrar jag ihjäl!!!!

Filmkväll....

Nu är filmkvällen med Ida, Katja och Lina avslutad och kan ju säga att filmen var MYCKET konstig.... Vi såg "Allt om min buske" och både jag och Ida hade hört att den skulle vara rolig, men de stunder som vi skrattade var få. Var dock några roliga citat såsom "varför sitter du och tittar på en penis?" eller " -Vad fin färg det har. -Vad? -Ditt ollon, purpur" =) Ja alltså ingen film att rekommendera.....

Jobb i morrn igen, men dagarna går så fruktansvärt fort nu så det känns skönt, har även uppnått etapp 1 i sommartävlingen så snart får jag en några glassogram, så om nån vill ha en gratis glass =)  

                                                                       image21

Midsommarhelgen.....

Då var jag åter i kalmar efter en långhelg ute på sjön. Efter jobbet i torsdag åkte vi upp mot Nynäshamn. Väl framme drog vi ut med båten på en gång för att lägga oss nånstans över natten. Vi gick alla upp tidigt på midsommarafton för att fortsätta vår segling mot Fifång, där Oskars syster med familj låg och väntade på oss. Midsommarhelgen var en helt underbar helg med mycket god mat, mysiga stunder på bergsklipporna samt lite bad.  Tyvärr var inte vädret det bästa men solen kikade iaf fram på lördagskvällen och söndagen var helt underbar =) Lägger in en massa härliga båtbilder från helgen så ni får se hur vi haft det......

Med bilen vi hyrt fick jag själv bege mig mot Kalmar igen på söndags eftermiddagen och jag måste säga att resan var lååååång.... Oskar är kvar uppe i Nynäs, eller han är ute och seglar den här veckan med sina polare så jag är "gräsänka" tills på söndag.......Nu har jag hunnit jobba en dag och är trött som aldrig förr. Det måste vara allt seglande samt den tidiga timmen i morse som förvandlat mig till en zombie. Skulle ha träffat Ida ikväll men är verkligen inte på humör att vara socialså vi ska ses i morrn istället. Nu ska jag nog duscha och skulle tro att jag däckar framför tvn väldigt snabbt efter det....

Till sist vill jag tillägna en rad till systrami som i torsdag klarade sin uppskrivning, GRATTIS!! Nu ska jag hålla tummarna fram till uppkörningen =) 


Packa??

Nu sitter jag här och borde ju packa.... men det är ju så tråkigt =( Till på köpet är Katja här så borde ju inte packa då.... I morrn är det äntligen sista dagen på jobbet för denna vecka, ska bli sååååå skönt..... Har nog inte så mycket vettigt å skriva här idag, men det får bli mer efter helgen och då blir det väl lite bilder från vårt midsommarfirande. 

Nej nu ska jag faktiskt ta och "underhålla" katja lite innan hon ska bege sig till öland igen..... men passar på att önska er alla en GLAD MIDSOMMAR

image5

Vilken dag.....

Nu har det gått i ett hela dagen!!!!

Har typ varit hemma 1.5 timme  sen jag gick utanför dörren 7.45 i morse. Började med en jobbig dag på jobbet, eller ja jobbig kanske den inte var men det var mycket folk. Det som anses som en normal dag i Nybban är ca 50-60 transaktioner och idag hade jag lite över 120..... Hade verkligen nåt å göra hela tiden. Ska väl inte klaga =)

Efter jobbet var det dags för sommarens första skivstångspass (pump) på friskis. Har inte tränat det på, ja säkert 1.5 år så gissa vem som kommer ha feting träningsvärken i morrn och säkert resten av veckan =) Efter träningen var jag ut och gick med Ida. Vi skulle gått i morrn, men det passade henne bättre idag och vad gör man inte ,så nu har vi varit ute och gått i 1 timme och 40 minuter, gissar på att jag kommer sova rätt så gott i natt iaf.

Redan onsdag i morrn, gud vad skönt, bara 2 dagars jobb kvar innan midsommar. Dock ska vi tydligen ha öppet till halv 6 på torsdag *suck* De tidigare åren har vi stängt tidigare då det faktiskt är folktomt på banken dagen innan midsommar, men tydligen inte i år! Blir man trött eller blir man trött...nu får vi åka till Stockholm vid 6 på kvällen istället för 2-3 =(

Nej nu ska jag gå och äta lite jordgubbar innan jag ska sova, jobbar i Kalmar i morrn så då får jag ju sova 10-15 minuter extra =)

image4

Viktväktarna....

Nu är dags igen! Från och med idag räknar jag points igen för har gått upp några kilo sen målvikten. Har tränat alldeles för lite dem senaste månaderna så magen ser ut som en säck potatis =) Har som tur är bara ett par kilo som ska bort..... Men har iaf precis kommit från ett träningspass från friskis & svettis, det känns riktigt skönt!

                                                             image5




Tråkig söndag...

Usch vad den här helgen varit tråkig och vad jag varit rastlös. Nu när jag äntligen har två dagar ledig så är vädret dåligt, vilket leder till att jag blir omotiverad till att hitta på nåt. Det enda "duktiga" vi gjort idag var en två timmars lång promenad nere på Stensö. Härligt med motion och att vara ute, synd bara att vädret inte var tillräckligt bra för sol och bad. Annars har jag inte gjort av med mycket energi precis......

En bild från vackra Stensö
 image3


Ser fram emot nästa vecka dock, då blir det jobb måndag-torsdag, träning på friskis, försöka hinna träffa Katja, promenad med Ida, resa till stockholm och segling över midsommar....det kan väl inte bli bättre =) och då ska jag slippa vara rastlös iaf! Hoppas bara att det blir bra väder till helgen, eller det kan iaf vara lite varmare.

Nu är det bara.....
4 dagar kvar tills vi åker till Stockholm.
12 dagar tills jag ska till Värnamo över helgen och hälsa på Jossan.
3,5 vecka kvar till födelsedagsfesten på Öland.
1 månad kvar till födelsedagen.


Lite fakta....

Stal dem här frågorna från tessans blogg =)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"En koncern kan bestå av flera olika företag."
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid?
Min kamera
3. Vad var det senaste du såg på TV?
8 simple rules
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
10.40??
5. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Vid 9 för att rasta Bassil, var hundvakt i går kväll/natt.
6. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Kollade min mail
7. Vad har du på dig?
Byxor, ett linne och underkläder
8. När skrattade du senast?
Nyss åt min tokige sambo.
9. Har du sett något konstigt på sistone?
Hmm konstigt, vad skulle det vara tro?.
10. Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaning och utmaning, gjorde den frivilligt!
11. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Det första jag skulle göra var att åka på roadtrip i USA =)
12. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Är en väldigt morgonpigg människa
13. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Tänker jag väl inte berätta här heller =)
14. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Har redan bott i USA ett år och visst skulle jag kunna tänka mig nåt år utomlands igen, men inte för alltid.
15. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen till himmelriket!

Nu börjas det på riktigt.....

Från att ha bloggat på lunar tidigare ska jag ta steget till denna "riktiga" blogg =)

Kom hem från Köping i tisdags och onsdag morgon började allvaret på jobbet! Har visserligen haft ganska softa dagar nu den här veckan, men det kan bero på att jag spenderat två av tre på filialkontoret i Nybro (Nybban). I går tog jag till och med ledigt från kl 13 för att kunna ta tåget ner till Karlskrona och hälsa på oskar, som under 10 veckor har gjort sin elpraktik därnere. Vi började iaf med att gå runt på stan, kollade lite i affärerna men det finns ju tyvärr inte så mycket pengar att spendera =( Resten av kvällen spenderades på en uteservering med öl/cider samt Lisas Sjökrog.... mycket god mat måste jag säga! Tog bussen/tåget hemåt Kalmar vid halv 10 och då Oskars kompisar var ute och festade anslöt vi oss till dem för att fortsätta kvällen. Har nu varit på Fula Fisken för första gången och kan väl inte säga att det var nån höjdare...grabbarna ville vidare och eftersom jag var mycket trött och väldigt nykter gick jag hemåt, medan grabbarna fortsatte att göra stan osäker.

Lördag och vi båda är lediga......mycket dåligt väder och inte många kompisar i stan =( kan det bli sämre?!? Har faktiskt inte gjort mycket idag alls.....gick inte upp förän vid 12, sen käkade vi glass på Donken i hamnen och handlade grejerna som behövdes till mitt muffinsbak. Nu sitter jag här  och är rastlös, vad ska vi göra resten va kvällen?!?

Lägger iaf upp en bild på baket, det ser dock inte så lockande ut, men dem var mycket goda! Till nästa gång ska jag nog spara lite av den vita chokladen och låta den smälta på toppen.

En sak som är positiv med kvällen är att "Ebba och Didrik" börja kl 19 =) Åter till barndommen säger jag bara....



Alla andra har ju.....

...ja alla andra har bloggar så varför skulle jag vara sämre =) Har dock inte så mycket tid att skriva nu för ska sätta igång med bakandet, det ska nämligen bli muffins med jordgubbar och vit choklad. Bildbevis kommer senare, om dem blir fina vill säga. Så kikar in senare och skriver lite mer........

RSS 2.0