Första advent!

Första advent redan!?!? Var ju nyss sommar och jag var nyinflyttad i Stockholm samt ny på jobbet =) Ja, jag får väl inse fakta att det nu bara är tre och en halv vecka kvar till jul och att det idag är första advent. Har julpyntat lite här hemma idag så nu är stjärnorna framme och lyser så mysigt upp min lägenhet, bara snön ute som fattas! Självklart spelas den obligatoriska julmusiken samtidigt som julkänslan infinner sig sakta men säkert. Jag ska bara se till å få hem lite julmust så tycker jag nog att min advent anses lyckad!

Helgen har spenderats hos syster och sambo i Örebro. Åkte dit direkt efter jobbet och efter lite förseningar var jag framme vid 19.20. Deras lägenhet är den mysigaste jag sett på mycket länge, stooooor tvåa med parkettgolv i alla rum samt tre meter i tak och en bra planlösning. Varför är det ingen som kan erbjuda mig en sådan lägenhet här i Stockholm =) Vi tittade så klart på Idol, lite roligare å följa eftersom vi ska till finalen i Globen om två veckor. Annars har vi hjälpt mamma och pappa å flytta, ätit en god kinamiddag på Kinamuren samt spelat mycket Guitar Hero på deras nyinköpta Playstation 3.

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ännu en arbetsvecka nalkas. Börjar känna mig väldigt stressad inför nästkommande helg då det bjuds på julfest på jobbet samt besök av Jossan och Tessan. Jag måste hinna med å införskaffa julklappar till de båda julklappsbytena, fixa nåt "Glitter & Glamour"-igt att ha på mig på fredag samt nåt annat att ha på mig på lördag. Det vore även bra om jag kunde komma på vad jag ska köpa för julklappar innan jag ska in till stan, HJÄLP MIG!!! Jag måste även se till å hinna träna minst två gånger innan helgen sedan bjuder på mycket onyttigt.

Slänger in en bild på julstjärnan i sovrummet och försöker genom den sprida lite "christmas spirit" över landet......BTW jag har äntligen en fungerade dator och slipper därmed min konstellation med en bärbar dator och en stationär skärm =)


Inte nu igen....(förvirrad)

Ja precis som de flesta torsdagarna den senaste tiden innebär det att jag sitter och funderar en massa. Varför just denna dag i veckan och borde det inte avta snart?!? Människan tänker förresten inte rationellt alla gånger... kontakt kan betyda så mycket samtidigt som den kan förstöra lika mycket, varför är man aldrig nöjd? Börjar bli trött på å ha det så här, måste se till å ha mer å göra på kvällstid så jag håller mig över vattenytan hela veckorna :oP Idag har jag i alla fall jobbat på en filmkväll som Nordea hade. Det jag behövde göra var att stå innanför dörrarna, le och vara trevlig mot kunderna som kom. Jag skulle även hälsa alla välkomna innan filmen började och sen fick jag se filmen under "arbetstid" =) Tycker att jag och Gerald är värda en applåd för vår insats! Orkar inte sitta här längre, så tar och kryper mot sängen istället. I helgen blir det visit i Örebro hos syster och hennes sambo, ska även hjälpa mamma och pappa å flytta de sista grejerna i Köping. Ha en trevlig helg gott folk.....




Taggad!

Börjar med att be och förlåtelse för att många av mina senaste (inklusive detta) inlägg handlar om min träning. Det kan inte vara så roligt för er å läsa, men är ju så jädra taggad och måste skriva av mig lite. Idag var jag å tränade med Ida på SATS vid St Eriksbron och det var sjukt roligt. En peppande ledare på en bra bodypump-pass gjorde min kväll =) Sitter nu väldigt nöjd här hemma i soffan. Ännu en anledning till att jag är nöjd kan ju vara att mitt nya Simkort kom idag så nu går jag äntligen å nå via mobil igen. Ytterligare en bra sak är att många av mina telefonnummer låg kvar på den gamla telefonen så behöver inte alls komplettera med många nummer för att ha en "komplett" telefonbok igen *lycka*.

Tillbaka till träningen så kommer jag nu vara SATSmedlem from den 1 januari 2009. Det känns riktigt skönt att byta gym och det kommer framförallt underlätta min träning och motivation då det ligger nära jobbet, nära mitt nya hem och har flera jobbarkompisar att träna tillsammans med. Nu jävlar gäller det, Beach 2009 ska bli den bästa någonsin. Kanske nån som vill boka en utomlandsresa med mig för att kunna njuta av det oxå =)

Nej dags å kolla färdigt på de desperata husfruarna sen sover jag nog sött, för känner mig väldigt trött.  


Från ett läge till ett annat!

Har ju glömt berätta att jag äntligen hittat nånstans å bo =) Min underbare jobbarkompis Sandra har köpt en bostadsrätt och jag får bo på hennes andra handkontrakt till åtminstonde juni. Det är en etta och ligger i Solna, vilket gör att min pendlingstid till och från jobbet kommer minska med ungefär 45-50 minuter per dag *lycka* Jag undrar vad jag ska göra med all den tiden. Jag ska även börja träna (med Ida) vid jobbet, på pass som börjar lagom när jag slutar jobba, så kommer hinna träna och ändå ha "massa" tid över på kvällarna. Som ni förstår vill jag bara flytta nu, men jag måste hålla mig till februari.....

Åter måndag förresten och tycker nog att veckorna går alldeles för fort. Jobbet gick bara bra idag och avverkade faktiskt ett spinningpass innan jag kom hem. Det är ju så underbart skönt efter träningen, men varför ska man varje gång känna denna ångest =) Idag var det tredje veckan i rad jag körde detta pass och jag känner redan hur konditionen och styrkan i kroppen blivit bättre. Nu gäller det bara å hålla ut till jul och framförallt att komma igång igen efter ledigheten och julmaten.

Nej nu ska jag nog snart sova så att jag orkar upp när min mamma/pappa ringer och väcker mig 06.30, ja jag är helt handfallen utan en mobil!!!!!! Kan ju btw nämna att jag tyckte de vibrerade flera gånger i fickan idag, i tron att det  var mobilen.. innan jag blev påmind om att jag inte har nån.



Ojdå!

Gårdagen var riktigt lyckad. Var mycket trevligt hemma hos Sara sen drog jag, Sara och Gerald ut å gjorde stan osäker. Vi hamnade på Layers Cake, vilket var ett helt okej ställe, men fan vad varmt det var i källaren!!!!!! Vi dansade drack drinkar och av nån anledning så tappade "vi" (läs:Jag) bort min mobil =( Vet att jag hade den när vi lämnade stället men när vi sitter på McDonalds så är den borta! Antingen har jag tappat den utan att märka det eller så var det nån otrevlig typ som tyckte att den var sin. Har iaf spärrat abonemanget och ska prata med försäkringsbolaget i morrn så hoppas jag att jag snart kan få mig en ny. Får leva med min gamla så länge, inväntar bara det nya simkortet så är jag back in busniess igen. Det jobbigaste är ju å få tillbaka alla nummer =( Du är mer än välkommen att höra av dig så jag får just ditt nummer!

Nu ska jag äta lite sen blir det till å titta på de sista två Gilmoreavsnitten på denna säsong...Måste till Tiina och hämta nästa säsong snart =)

Winter Wonderland!

Jävlar i mig, nu är det allt vinter! I gårkväll när jag åkte från träningen snöade det lite mysigt ute och det var lagom kallt för snön att ligga kvar på marken. När jag vaknade i morse var det dock helt vitt ute, cirka 1 decimeter snö på marken och det snöar fortfarande lite lätt =) Visst är det bra underbart med snö!!!! Jag ska se till å ta mig en promenad senare, men måste vänta tills de iaf har plogat vägarna annars kommer jag ha snö överallt innan jag är hemma igen.  Jag ska även hinna med å tvätta en massa, städa och göra mig redo för kvällens party! Ska träffa några från jobbet och några av oss ska sedan ut och göra stan osäker. Ger er en uppdatering i morrn,om jag inte är alltför bakis vill säga =)




Work out!

Har varit så himla lat när det gäller träningen på senaste tiden så har försökt mig på en nystart denna vecka. Har hittills varit där två gånger och på vägen hem i morrn tänkte jag testa PowerPilates. Tror att det kommer bli en bra början på helgen och om jag orkar gå upp "tidigt" på lördag blir det ett pass även då. Kan ju passa på å tacka Marie, min träningskamrat =) Hade det inte varit så att vi bokat in att träna ihop hade jag säkert struntat i det, för jag kommer alltid på så himla bra ursäkter för att inte åka dit! Måste verkligen bättra på min karraktär för jag betalar ju faktiskt pengar för att träna och jag hjälper ju bara mig själv genom att gå dit.

Som alla andra kvällar denna vecka avslutar jag dygnet med några avsnitt Gilmore så hinner inte skriva mer just nu =)


Vinter eller höst!?!?

Nu tycker jag att väderguden ska bestämma sig för om det ska vara vinter eller höst =) Både söndagen och måndagen bjöd på kallt vintervärder, medan gårdagen var riktigt varm och regnig. När jag sen skulle till jobbet i morse så var det svinkallt ute igen och nu under kvällen har det snöat några timmar och lite av det ligger faktiskt kvar på marken så det är vitt och fint därute. Har även hört att det ska bli kallt i helgen så den vinterjacka jag länge tänkt införskaffa blev köpt idag. Stannade vid Forum Nacka på vägen hem från jobbet och i första affären hittade jag en jag trivdes med, till ett humant pris =) Nu ska jag verkligen slippa frysa i vinter..... Nu när jag ändå pratar vinter så kan jag ju tillägga att jag längtar som fan efter jul. Nu när jag var hemma i Köping växte längtan till en långledighet hemma hos mor och far, med båda syskonen på plats. Jag kommer ju även hinna med å träffa vännerna och en och annan fest kan det nog bli om jag känner oss rätt =)

Nu ska jag fortsätta titta på tv..jobb i morrn, men snart är det helg!!!!!


Sista gången....

Har nu sovit min sista natt i huset på Hästskogatan =( Det känns lite konstigt att mamma och pappa ska flytta, samtidigt som det ska bli mysigt å fira jul i det nya. De gör inte mycket annat än å renoverar just nu så när det blir färdigt och möblerna kommer på plats tror jag det kommer bli superbra. Det tråkiga är ju att det ligger en bit från city, men med en bil går det fort å ta sig in till civilisationen =) Sitter nu ensam här hemma och väntar på att jag ska hämta mamma i nya huset, sen blir det till å ta sig till stationen och hoppas att tåget går i tid trots snökaoset som nyss varit. Ska bli skönt å komma hem till Stockholm igen även om det är bra ensamt. Ska nog fördriva min kväll med några Gilmoreavsnitt...... borde dock kolla på Star Wars så jag kan lämna tillbaka fillmen nångång till dess rätte ägare.

Slänger in en snöig bild på det gamla huset..... så får jag uppdatera bloggen snart med en bild på det nya!


Friends <3

Ja vad vore livet utan vänner!?!?! Det finns vissa stunder i livet då man verkligen märker hur mycket de vänner som man, i andra situationer kan ta förgivet, verkligen behövs. De behöver inte göra mycket mer än å bara finnas till, ha tid å prata och umgås när man så behöver. Det spelar ingen roll om det är en gammal, ny, nära eller "onära" vän.....nångång/några gånger behövs de och då är det viktigt å veta vilka man kan luta sig mot! Tack alla för ert underbara stöd, hade aldrig klarat mig så bra, som jag ändå har, utan er..... Ni förtjänar MILJONER PUSSAR OCH KRAMAR för att ni dag ut och dag in orkar lyssna på mig.


Don't look back!

Vet att jag varit überdålig på att uppdatera bloggen, men det har haft sina skäl. idag har jag i alla fall bestämt för att försöka mig på en uppdatering. Eftersom mycket hänt sen sist blir det en mycket, mycket kortfattad tillbaka-blick innan jag sen fokuserar på det som komma ska =)

Detta har hänt:
- Ingela har varit här på besök två gånger
- Varit på Simple Plans konsert
- Haft reunionmiddag med tjejerna från USA
- Bokat hemresan till jul
- Träffat min nya kontorschef
- Varit ute och svängt mina "lurviga" några gånger (dvs festat)
- Tränat lite
- Har även hunnit med en massa bra shopping
- Lånat Gilmore Girls av Tiina så nu är jag klistrad framför tvn =)

Detta kommer att ske:
- Besöka mamma och pappa i Köping
- Träffa några från jobbet för å dricka lite vin och snacka lite skit
- Hälsa på syster och Johan i Örebro
- Ha en superrolig julfest på jobbet med det bästa gänget.
- Få besök av Tessan och Jossan
- Gå på Idolfinalen
- Fira mormors 75-års dag på restaurang Athos i Köping
- Njuta av julledighet i Köping

Som ni förstår hinner det hända en hel del i mitt liv under några få veckor så jag hoppas att jag är tillbaka i det regelbundna skrivandet, så ni kan få mer detaljerade beskrvningar av vad jag har för mig =) Nu ska jag fortsätta mitt Gilmore-marathon sen blir det sängen och i morrn är det ju äntligen fredag!

RSS 2.0