"Memester" (semester)

Nu är det minsann semester! Den första riktiga betalda semster jag någonsin haft. Åkte ner till Kalmar i onsdags morse för att spendera några dagar med vänner från förr. I går bodde jag typ på stan. Lämnade Tessans lägenhet vid 9-9-30 för att sitta hos frissan i två timmar. När jag väl var nyklippt och nyfärgad i håret var det dags för lite Kalmarshopping =) Hittade alldeles för mycket bra saker så är nu ett par skor, en kofta, en jacka (vind/regnjacka), ett par träningsbyxor och lite annat smått och gott rikare. När jag inte orkade shoppa mer gick jag till gamla jobbet för att fika med dem. Här nere var det mesta som vanligt och de verkade lika glada att se mig som jag att se dem. Sista anhalten innan det var dags att åka hemåt igen var Viktväktarna. Jag har ju alltid gått i Kalmar och tänkte därför fråga hur jag nu skulle göra för att gå i Stockholm, passade även på att väga mig och låg precis på min målvikt =) När jag kommer hem till Stockholm igen har jag tänkt komma igång med träningen och samtidigt äta lite mer nyttigt än vad jag gjort denna sommar. Gårdagen avslutades med en mycket god tvårättersmiddag (inte så viktväktar-aktigt jag vet) hos Tessan innan vi vid 1-tiden slocknade i varsin säng.

Idag började jag dagen med en morgonpromenad och fick till och med för mig att springa lite. Detta är andra gången jag springer lite innan tjejmiljen som stundar på söndag. Ska dock tillägga att det är verkligen lite jag springer =) Denna gång var det nog två kilometer istället för förra gångens en kilometer. Känner på mig att milen kommer gå galant *asgarv* Nu sitter jag dock här och har hela dagen framför mig. Ska se till å plugga en massa inför min certifiering i försäkringsfömedlning som ska skrivas om två veckor. Sen blir det vin med min bästaste Tessan aka Piff, bag-in-boxen står på kylning så det är bara till å börja dricka när hon slutar jobbet!

Nu ska jag vänta på att sistaminutenbiljetterna släpps till tåget som går vid 11 i morrn. Vill verkligen inte åka buss hem, men är för snål för att betala 600 kronor för en enkel tågresa! Bilder från semestern utlovas senare!

What a weekend!

Vilken helg detta har varit! Den är nog nominerad till en av årets bästa =) Tar en liten sammanfattning dag för dag så blir det lättare för mig å skriva och lättare för er att läsa.

Fredag
Ingela och Madde anlände till storstaden på förmiddagen för att shoppa lite innan det var dags för mig att gå från jobbet. Vi tog sedan en lunch i stan innan vi tog bussen ut till Nacka. Väl här hemma duschade vi, drack skumpa och laddade  inför kvällens äventyr. Vid 17-18-tiden var vi inne i Kungsan och födelsedagsmiddagen skulle intas på T.G.I Friday's. En mycket god middag, ännu godare drinkar och fin skönsång från personalen var vad restaurangen hade att ge. För att inte komma försent till musikalen fick vi lov att avsluta vår trevlig stund på Friday's för att ta tunnelbanan mot Globen. Det var nu dags för kvällens höjdpunkt, Mamma Mia! Tre överlyckliga brudar lämnade Globen med ABBAlåtar "spelandes" i sina huven och vi var nu redo att möta en kväll på stan. Utekvällen blev dock sådär, då Eken inte var något toppenställe och vi var väldigt trötta i både kropp och själ. Summasumarum var kvällen helt fantatisk och det är så härligt att umgås med brudarna för "förr" =) Detta ska absolut göras om!



Lördag
När gästerna, Ingela och Madde, hade åkt hem och jag hade shoppat loss i Sickla Köpstad skulle jag och Oskar åka inåt stan för att göra "nåt". Det jag visse var att en middag skulle intas innan vi skulle göra detta nåt kl 19. En god middag avnjöts och denna gång var det Greken på Hörnet som var den utvalda restaurangen. Efter lite vin och föda gick vi till Götgatan eller närmare bestämt till Boulevard Teatern. Oskar hade bokat plats på en Stand-Up show. Showen var väl sådär, en hel del nya oerfarna komiker, men tycker absolut att det var en rolig grej att gå på. Kvällen slutade hemma i Nacka =) Detta var min försenade födelsedagspresent av min underbare sambo.



Söndag
Jaha bara dagens aktiviteter kvar att delge er. För den som missat så fyller Oskar år idag och större delen av dagen har vi haft besök. Oskars familj, nästan hela, samt min mamma och pappa var här på lite kaffe och ananspaj. Oskar fick lite presenter, däribland en tvättmaskin =) Toppen att ha då underkläder eller/och överdelar börjar ta slut i garderoben! Vi har även fått hem den efterlängtade spegeln som jag trånat efter i några månader. Det var dock ingen present, men mamma och pappa var så snälla att de stannade på IKEA på vägen hit så att jag/vi slipper leva med enbart en badrumsspegel. Nu sitter vi båda här i soffan och surfar på varsin dator =) Vad vore livet utan bärbara datorer! 




Snart måndag igen, men tycker inte det känns så jobbigt. Det kan ju bero på att jag bara jobbar två dagar denna vecka innan jag ska gå på semester!!!!! Kan även bero på att jag har sovmorgon i morgon=) Jag kommer dock inte få njuta av någon sovmorgon för jag ska på "möte" på gymmet i Ektorp gällande ett framtida medlemsskap. Ska bli skönt att äntligen ha tillgång till lite träning och framförallt lite step och body pump. Orkar inte skriva mer, men hoppas ni orkade läsa igenom hela inlägget! Nästa gång jag skriver har jag nog semester.......  


Konsert och ny mobil!

Längesen det skrevs någonting här och det beror främst på att datorn har varit konstig. Sen har ju även sjömannen kommit hem så denna vecka kanske jag inte riktigt tagit mig tid för detta skrivande. Nu är jag dock tillbaka och det är för gott =)

Har hänt lite av varje sen sist, men orkar inte dra allt så fokuserar på gårdagens och dagens händelser. I går efter jobbet tog jag och Oskar båten till Djurgården för att besöka Gröna Lund. Det var dock inte karusellerna som var målen med kvällen, utan Salem Al Fakirs uppträdande på den stora scenen. Gillar hans musik, den är så mysig och somrig på något sätt.



Idag började vi med sovmorgon (skönt) innan vi skulle ta cyklarna till Sickla Köpkvarter. Väl där skulle det inhandlas present till lille prinsen Dylan. Det inhandlades dock lite mer än bara det =) Blev ett träningslinne, en t-shirt samt en ny mobil. Har kollat på ny mobil ett tag och varit sugen på en SonyEricsson W890 i brunt. Jag checkade läget i ett flertal butiker innan jag hos Telenor fick den gratis, mot att binda mig i 2 år till. Eftersom jag är supernöjd med Telenor tyckte jag inte detta var någon uppoffring och jag betalar nu 199 kronor i månaden, vilket jag oxå får ringa för. Som ni förstår avslutades min shoppingtur i lycka!



Nu sitter vi här hemma och är mätta på den äppelpaj som nyss bakats. Vi inväntar nu den "räkfrossa" vi ska ha här hemma ikväll. Vad är bättre än räkor, aioli, vin och bröd en lördagskväll =) Hoppas vi hittar nån bra film att kolla på oxå så blir kvällen perfekt.

Fynd!

Jag och moster var i Täby centurm i dag och det var sjukt vad vi fyndade!! Moster var värst, men jag var inte långt efter med mina inköp. Framförallt bör nämnas att jag fick två par skor på Wedins för 149 kronor =) Bäst var dock mina köp på Vero Moda som inte var på rea, blev en "bankkjol" och en skjorta. Nu vill jag bara shoppa mer, speciellt på Vero Moda där jag såg massa annat fint. Jag kanske ska ta en sväng in till stan i morrn!

Sitter här hemma ensam efter en trevlig helg hos moster med familj samt hos Katja. Jag är fortfarande lite "lurig" så skäll inte på mig om jag stavar fel =) Nu ska jag sova, men längtar till nästa helg då Ingela kommer igen. Vi hade så sjukt roligt förra helgen att det måste upplevas igen innan Oskar kommer hem. Skickar nu en godnattkram till er alla....."Hejdå macken vi ses i morrn!"


RSS 2.0