Fast anställd!

Idag fick jag det glädjande beskedet av min chef att hon sett till att min provanställning tog slut tidigare än avtalat =) Det känns väldigt skönt nu när jag går i lägenhetsletande tider. I morrn kommer detta firas då det är dags för en AW med flera av jobbarkompisarna, passar på å fira "valborg" samtidigt. Jag firade även lite idag genom å gå på en visning, en topprenoverad lägenhet i Traneberg. Lägenheten var som ni förstår superfin, men den ligger på bottenplan och det känns lite som å bo i en källare då det inte är fullstora fönster, det gör oxå att det blir lite mörkt i vissa delar av lägenheten. Läget och skicket på lägenheten kommer göra att jag ska vara med och buda, men säljaren ville gärna ha 1,5 miljoner och det har jag inte råd med så får väl se om jag torskar även denna budgivning.

Är helt död i soffan, men ska fanimej ta tag i den lilla disk jag har innan jag somnar. I morrnbitti tänkte jag försöka komma upp vid 7 för att ta en morgonpromenad runt Råstasjön innan det är dags å jobba.... får väl se hur det går =) Ha nu en skön kväll och en bra valborg, själv så ska jag åka hem till Köping å mysa med såväl familjen som Cissi å Fredriks nya familjemedlem Filippa!

Inte bra för mina nerver!

Tror inte det undågtt någon att jag håller på å budar på lägenheter för fullt. Jag har fått nog av att bo i någon annans möbler och bo på mer eller mindre obestämd framtid så nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och fixat mig ett lånelöfte. Helgen startade med visning av lägenhet i Västra skogen och följdes sedan av visningar i Solna. I tisdags drog sedan budgivningen igång för min del och som rookie inom detta var det med spänning som första budes las. Nu har det gått två dagar och det har lagts en heldel bud, vilket gör att det inte alls känns spännande längre utan bara jobbigt nervöst! Tät kontakt med mäklaren och massor av tankar som far runt i mitt huvud, tror knappt jag kommer kunna sova inatt för det är nämligen så att det avgörs i morrn. Ehh, i morrn ska jag alltså få veta om jag kan kalla mig lägenhetsägare eller inte, det kommer vara en superglad eller en besviken jossan som går från jobbet i morrn.......

Nej nu ska jag ta och deklarera och packa morgondagens träningsväska.... ha en supertevlig helg och njut verkligen av värmen som påstås ska komma!

Planritning

Cykeltur!

Jag är tillbaka i Stockholm efter en kort, men intensiv påskhelg hemma i Köping. I måndags passade vi på att njuta av vårvädret så det blev en två timmars lång cykeltur runt på Kungsholmen, med avslutande lunch på trapporna vid Stadshuset.  Jag tyckte tydligen inte att det var motion nog för på eftermiddagen tog jag och Ingela oss en promenadDjurgården och Gärdet. Det är så underbart när det är varmt och ljus ute, till och med på kvällarna =) I går var jag ledig från jobbet så jag började dagen med å cykla hem från Kungsholmen, sen var det dags att inta frisörstolen och få lite ny färg i mitt urtvättade tråkiga hår. Jag blev inte riktigt nöjd så ska tillbaka å fixa det sista på torsdag nästa vecka, hoppas jag blir nöjd då =) Dagen fortsatte med ett träningspass samt en promenad till Kungsholmen. Även idag är jag ledig så sitter nu och latar mig i soffan och väntar på att klockan ska bli 12 för då är det dags för spinning. Idag ska jag även hinna tvätta sen blir det långpromenad med Katja och jag tror att det kommer bli en massa skvaller under den promenaden.

Ska ta och få i mig lite frukost och kanske göra lite nytta innan träningen.

Snäll?!?

Hur snäll är inte jag egentligen?!? Igår på jobbet var jag snäll och bytte kasslinjen mot golvet för att Bosse som egentligen skulle vara där har problem med sitt knä och inte riktigt vågade anstränga det genom att cirkulera runt på golvet och mingla med kunderna. Senare under dagen fortsatte snällheten, jag "offtrade" nämligen en kväll på att titta på en fotbollsmatch. För er som känner mig så vet ni att fotboll verkligen INTE är något jag väljer att titta på, men till saker hör ju att jag verkligen inte gjorde det fotbollen skull utan för sällskapets. Jag blev nämligen tillfrågad i förrgår om jag ville göra dem sällskap och eftersom det kändes "viktigt" att träffa den andra gästen kunde jag ju inte säga nej =) Det blev i alla fall en mycket lyckad kväll med thaimat och fotboll.

Dagen på jobbet har varit väldigt bra, har fått många bra avslut och humöret har varit på topp hela dagen. Jag märker verkligen av i kroppen när det närmar sig ledighet för jag bli så mycket gladare, typ varje fredag blir jag sån! Nu är det till och med långledighet som vankas och i och med att jag tog ledigt tisdag och onsdag är det nästan en hel vecka från jobbet, vilket jag verkligen behöver nu. Det är dags å fundera på vad jag vill med min framtid, är detta vad jag verkligen vill göra!?!

Nu borde jag packa, för i morrn efter jobbet och en snabb AW bär det hemåt Köping *jippie* Ha en trevlig påsk och jag hoppas den innehåller mycket ägg å godis =)


Grekland, here we come!

Resan är äntligen bokad och det blir en tripp till den grekiska ön Skiathos den 10 augusti =) För många veckor sen planerade jag och Sara att vi skulle ha en liten grekisk afton innehållande grekisk mat, musik, letande efter resan samt uppladdning genom att se filmen "Mamma Mia" vilket spelas in i Grekland. Vi hann med en liten AW (after work) innan vi åkte till Sara, så direkt efter jobbet åkte jag, Piik och Sara mot T.G.I Friday för att där möta upp Lindén och inta nån alkoholhaltig dryck. Två drinkar senare var det dags för oss att styra siktet mot Telefonplan och vår kväll blev mycket, mycket bra. Som tidigare nämnt är alltså resan nu bokad och fan vad jag längtar =) Vi pratade om att påbörja nedräkningen, men eftersom det är fyra månader kvar är det kanske lite väl att tjaja om det redan nu!  

Kan ju passa på å delge att jag är sååååå glad att våren äntligen är här. Dagen började med solsken och jag fick lite panik eftersom jag var i behov av såväl skor som jacka nu när värmen gör att bland annat vinterjackan är på tok för varm. Det fick bli en tur till Solna centrum där jag hittade skor, byxor, två t-shirtar, en tunika samt en jacka.. är alltså redo att möta våren =) Hoppas att vädret fortsätter såhär för då kommer jag ständigt vara glad!

Ska nu forsätta titta på några avsnitt av OC och ladda inför morgondagen, av nån konstig anledning har jag börjat älska söndagar *ler*


RSS 2.0