En helg i Köping

Torsdagkväll och jag sitter äntligen i soffan och tar det lugnt med min fruktsallad. Efter jobbet var det dags å fixa det sista till Filippas doppresent, träna, handla mat, diska, tvätta, packa, laga mat, duscha och sist men inte minst så skulle räkningarna betalas också, förstår ni varför jag är glad att sitta still i en sekund?!?

I morrn efter jobbet bär det av till först Stadion för att hämta ut nummerlappen till söndagens lopp. Har jag glömt berätta det? Det är i alla fall dags å springa tjejmiljen, för andra året, nu på söndag och för att slippa åka från Köping i ottan hämtar jag ut nummerlappen redan i morrn istället för på söndag. Åter till det jag påbörjade, efter att nummerlappen är hämtad åker jag till centralen för att bege mig mot Köping. Helgen kommer innehålla dop för älskade Filippa (har köpt en sååååå fin klänning som jag ska ha på mig) samt en familjemiddag där brorsans flickvän ska introduceras =) Tror på en lyckad, men mycket intensiv helg så på söndagkväll kommer det ligga en död Jossan, i dubbel bemärkelse, här i soffan.

Nej nu hinner jag inte skriva så mycket mer för kläderna måste ner i väskan och sen ska jag nog nästan ta och sova, är helt slut efter denna veckas tre träningspass och fyra arbetsdagar =)

Slänger in en bild på sötaste Filippa, som btw växer alldeles för mycket mellan mina besök i Köping. (Cissi säg till om det inte är okej med bilden).




Höst = nystart?

Det brukar ju vara så att hösten innebär nystart inom ett antal olika områden och varför skulle jag vara ett undantag =) Från och med idag har jag nystart när det gäller:

Jobbet- Första dagen på jobbet efter en mycket skön semester och självklart innesitter jag en helt annat energi å glädje. Vi har lite bortfall i personalen just nu, men vi gör det bästa av situationen och jag tyckte alla var duktiga idag. Vi stängde och var klara vid 20 över 6 och sånt gillar vi. Ja just det, jag glömde ju även säga att vi har kört igång med höst-öppettiderna då vi har öppet till kl 18 varje måndag, men vi bara jobbar kväll varannan 'skönt*.

Träningen- Jag som i vintras var ett träningsfreak tappade allt vad träning å motivation heter, men nu är det nytt schema på SATS där jag hittat pass som funkar perfekt med mitt jobbschema. Jag har tre stående träningspass i veckan, vilka är spinning å core på måndagar, step på onsdagar å bodypump på torsdagar. Alla pass börjar direkt efter jobbet vilket gör att jag mindre sällan kan skippa dem för att jag inte orkar vänta på att gå till gymmet eller liknande. Under helgerna ska jag försöka träna så fort möjlighet finns och där har jag och Amir kommit på att vi ska köra "prova nya pass helger", som ni kanske förstår innebär det att vi på helgerna ska prova lite olika pass som vi tidigare inte varit på och först ut är boot camp *tufft*! Avslutar detta stycke med å säga att jag var å tränade idag, var på SATS här vid Telefonplan och shit vad glatt överraskad jag blev av lokalerna, fler träningspass där kommer det absolut att bli!

Bloggandet- Jag ljuger ju bara för mig själv om jag säger att detta är en nystart, men såväl ni och jag själv får nog inse att att det inte finns så mycket tid över för bloggande längre och en uppdatering lite då och då är i alla fall bättre än ingen, så håll ut under bloggpauserna =)

Godisätandet- Efter en vår/sommar med alldeles för mycket sötsaker måste jag nu komma i fas med mitt sockerintag. Jag vet sedan med längre tid att jag är sockerberoende och att jag behöver regelbunden träning för att hålla min kropp i schakt.  Ni kanske själva kan förstå att kombinationen STORT sockerintag tillsammans med LÅG träningsnivå inte är det optimala för mig och därför har jag nu infört ett godisförbud. Jajajaja säger ni säger nu, ett förbud gör bara att suget efter den/det förbjudna ökar, men jag ska tamefan hålla mig denna gång. Idag började förbudet och jag får inte äta godis förän Amir kommer hem från Thailand den 21 januari, men undantag för julafton och juldagen. Nu gäller det å ladda upp med frukt för min del och kan tänka mig att det blir en hel del grönsaker m dipp på helgerna.

Vännerna- Hahaha vad tragiskt det låter att ha en nystart med vännerna, men det jag menar är bara att jag efter semesterar och sånt ska komma igång igen å träffa mina vänner (som bor på nära håll) å hålla kontakten bättre med min långväga vänner. Ni ska inte tro att jag inte umgåtts med vännerna, men det har inte varit i den utstreckning det brukar och det ska jag nu ändra på.

Nu är det dags å ta tag i de sakerna här i livet som gör en glad....... Hoppas förresten att er sommar varit bra! Bilder från min hittar ni såklart på facebook =)

RSS 2.0