Då är vi igång igen!

Onsdagen är "snart" slut och vi är i full gång med nästa tema i kursen. Gör ju inget annat än å skriver teorier, empiri, analys och slutsats nu förtiden =) Alltid lika skönt när man kommit igång och eftersom det denna vecka "försvann" en dag på grund av seminarie i Växjö känns det extra skönt att första sidorna är skrivna. Hoppas bara nu att det blir intervju på Nordea i morrn så vi har någon empiri att arbeta med... förra gången fick vi bara svaren via mail och väldigt sent så det försvårade hela processen. Det känns även extra skönt att det nu bara är två teman kvar utav fem, det vill säga att hälften är gjord!
Dock börjar väl paniken inför uppsatsen tränga sig på då vi igår hade första mötet med vår handledare där han bara lite kort gick igenom inledningdsfasen av uppsatsen. Vi kommer under någon veckas tid skriva uppsats parallellt med sista "mini-uppsatsen" i växjö så det är likabra att redan nu fundera lite mer om det ämne vi i dagsläget är inriktade på. Vi hittade ju iaf några böcker på biblan idag =)

Laddar väl mest inför helgen annars, då det på fredag blir middag och party med tjejerna på jobbet och sen blir det statistikplugg resten av helgen..har jag, på senaste tiden, berättat vilket underbart liv jag tycker jag har just nu =) Det värsta är ju att det är självförvållat då man var ung och lat för tre år sen och sen dess inte tagit tag i problemet! Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags för å laga middag och sen pallra sig iväg till Friskis...... Take care!

image94

Kommentarer
Postat av: Ingela

Du är så duktig så som pluggar och sliter hela dagarna. Håll ut för du är ju snart färdig med studentlivet. kram!

2008-03-13 @ 21:56:14
URL: http://areyouhappy.webblogg.se
Postat av: Jozzanpozzan

Tack det där var precis vad jag behövde höra....Är så trött på att aldrig vara ledig. Men förhoppningsvis går ju statistiktentan bra och då blir det "normalt" liv igen. Hoppas du är frisk nu och att din lektion helt själv gick bra! Kram

2008-03-14 @ 07:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0