Äntligen helg....

Då var det ju fredag IGEN! Tycker veckorna går sjukt fort ju, snart är det slut på sommaren och solan drar igång igen.... Värdet r tråkigt där ute och jag är ensam hemma i kväll eftersom oskar jobbar så vad ska jag ta och hitta på?!? Finns en hel del som skulle behöva göras den här helgen:
1. Städa
2. Måla skohylla samt datahylla
3. Diska

Men det är ju inte så jätteroligt så tror det blir en liten OC-kväll ikväll faktiskt, sen i morn ska vi gå på Oceans Thirteen.... hoppas värdet blir bättre på söndag så vi iaf kan lämna lägenheten och kanske till och med kunna sola lite!

Åhhh nu är det ju bara en vecka kvar till Ingela och Cissi kommer hit =) längtar sååå mycket ska bli så roligt å få lite besök igen, sen på lördag (nästa vecka) så kommer ju även syster med pojkvän ska oxå bli riktigt roligt!!!!!! Ska ta det lugnt den här helgen så jag kan festa järnet nästa helg *ler*

Förresten satt å kollade bostadsläget i Stockholm igår och det ser fan inte allt för hopplöst ut *glad* Det fanns några lägenheter i det området vi faktiskt skulle kunna tänka oss och med oskars bostadskötid såg det ut som vi till och med har chans att få nån.... hoppas bara det ser likadant ut då vi ska flytta nästa vår =)

                                      image44

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0