Från ett läge till ett annat!

Nu är det lägenhetsbyte på gång. Det är inte riktigt klart till 100 % utan det ligger nu i hyresvärdens händer att godkänna oss som hyresgäster eller inte. Objektet är en nybygg lägenhet i Enskededalen =) Läget är toppen och att lägenheten är helt ny är ju hur underbart som helst. Som ni kanske förstår är hyran därefter men i februari, då lägenheterna står klara, har vi båda en fast inkomst så det är inga problem. Det är olidligt långa dagar av väntan nu. Vi hoppas att få besked innan Oskar åker ut på lördag, så allt är klart innan han lämnar landet för en lång tid framöver. ( Ni kan ju kolla kartan nedanför, vid den svarta pricken ska lägenheterna ligga).

Annars så har vi äntligen bokat kryssning med jobbet. Fredagen den 10 oktober röjer vi järnet på Östersjön. Vi blev 18 stycken till slut och som sig bör på kryssning är det buffé med fri alkohol på kvällen =) Tror detta kommer bli en av årets roligaste kvällar, för 3219 är ju helt klart det bästa gänget!!!!

Nu ska jag se till å få lite ordning om saker och ting här hemma för i morrn kommer mamma och det är musikalen My fair lady som underhåller oss kvällen lång. Shopping är det som gäller på fredagen och sen blir det "avskedsmiddag"  för Oskar på kvällen..... Känner på mig att det kan bli ett inlägg på söndag då jag ligger här hemma bakis efter Katjas inflyttningsfest, så ha en trevlig helg allesammans!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0