I väntan på....

Sitter här och väntar på att läraren ska lägga ut de nya kunskapstesterna samt veckans inlämningsuppgift i Aktiekunskapsskursen. Eftersom det bara var att läsa 35 sidor den här veckan tänkte jag att det är likabra att avverka allt redan idag så slipper jag fundera mer på det, men läraren är lite seg och har inte lagt ut det än *grumf* Hoppas iaf att det kommer snart så kan jag börja plugga till tentan i nationalekonomi sen......

Har kommit tillbaka till Kalmar nu efter en helg där hemma i Köping. Helgen började trevligt med att vi fick en mycket större hyrbil än vad vi bokat samt att det var en disel så den drar betydligt mindre drivmedel än en bensinbil. Blev mer än 100 kr billigare per person, vilket alltid uppskattas för oss fattiga studenter =) Resan gick iaf mycket bra var uppe redan vid 18 och där hemma väntade en mycket god middag! Annars så bestod helgen av besök hos min senila farmor, en husvisning, inflyttningsfest hos Syster och sambo samt besök hos Madde och Jimmie för att få se underverket Dylan, ni kan ju själva gissa om han var söt...... Helt underbart gullig, och såå liten där han låg =) Man blir ju bra sugen när man ser dem söta bebisarna.... men får hålla ut till våren då det kommer fler att gosa med!

Det är måndag igen, tycker inte det är annat än måndag och helg =) Veckan kommer bestå av mycket nationalekonomi, tentan är nästa fredag *hjälp*, samt lite jobb och beskattningsrätt! Tror till och med att helgen blir lugn och att den kommer innehålla lite plugg. Nu ska jag kanske göra mig i ordning här och vänta på att läraren ska fixa veckans tester!

image90

Kommentarer
Postat av: Ingela

husvisning? ska ni köpa hus i köping eller? visst är han söt lilla gulleplutten! kram

2007-09-17 @ 16:16:45
URL: http://areyouhappy.webblogg.se
Postat av: Jozzanpozzan

hahah nej du verkligen inte, men ett av de nybyggda husen uppe på morängatan (i 90 grders svängen) hade visning så var kul å titta hur dem hade valt att bygga och så...var verkligen fint! dem skulle inte sälja utan mer sälja den typen av hus....
ja du skoja inte helt gudomligt söt ju, och snäll var han när vi var där, men på madde verkade det inte som att han vart den jämt tyvärr.

2007-09-17 @ 18:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0